ביצי זהב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ביצי זהב. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם אגוז מוסקט, חמאה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצים כבושות זהובות עם גזר, בצל זהב וביצים על טוסט, ו סלק זהוב וסגול-ביצים כבושות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 163°. לרסס את התבניות שלך עם תרסיס nonstick (אני, כמובן, להשתמש בתבניות בצורת ביצה. אתה יכול להשתמש במחבת מאפין או כל תבנית אפייה קטנה אחרת.)
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט. תניח בצד.
במיקסר חשמלי המצויד במשוט או בחיבור המקצף, מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד לאור ורך.
זה יכול לקחת עד 10 דקות, בהתאם לטמפרטורה של החמאה שלך.
בזמן שאתה מצליף, עצור וקרצף את צידי הקערה כדי לוודא שכל החמאה משתלבת בסוכר.
אתה לא יכול לעשות קסם בלי הרבה סבלנות. אז תמשיכי להצליף ותמשיכי לגרד.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, מצליף אחרי כל אחד עד הביצה הוא משולב באופן מלא לתוך הבלילה.
לגרד את הקערה מדי פעם גם כן.
לאחר כל הביצים משולבים, לסירוגין הוספת תערובת הקמח ואת חלב החמאה, ערבוב לאט.
לאחר שהם משולבים היטב אבל לא overbeatten, לקחת מרית גומי ולקפל את הבלילה כמה פעמים כדי לוודא שהכל מופץ באופן שווה ואת הבלילה חלקה.
להפיץ את הבלילה לתוך התבניות שלך, ממלא כל חלל קצת פחות מחצי הדרך.
אופים במשך כ -15 דקות. זמן האפייה משתנה בהתאם לגודל העובש שלך, כך לבדוק צבע חום זהוב בהיר מאוד ולוודא את מעיינות העוגה בחזרה כאשר אתה נוגע בו.
Unmold העוגות הקטנות שלך ובעוד הם עדיין חמים, להטביע אותם במהירות חמאה מומסת, ואז לדלות אותם בקינמון וסוכר.
אזהרה אחת, אנשים יקראו לך שקרן מסריח. הם לא יאמינו שהחתיכות היקרות האלה לא מטוגנות כמו סופגנייה. אבל זה המחיר של עשיית קסם.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA