ביצי ירח דבש בנדיקט
גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, ביצים, קרואסונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ביצים בנדיקט ביצים ממולאות, ביצי בנדיקט, ו ביצי בנדיקט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים את המחבת ומביאים את המים לרתיחה.
הוסף אספרגוס, כיסוי, קיטור עד רק מכרז, 2 עד 6 דקות בהתאם עובי.
ממלאים סיר גדול עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, לשפוך את החומץ, ולשמור את המים בבית רתיחה עדינה. מוסיפים מלח עד מומס. לפצח ביצה לתוך קערה קטנה בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים, מחזיק את הקערה ממש מעל פני המים. חזור עם הביצים הנותרות. לחלוט את הביצים עד הלבנים הם המשרד החלמונים התעבו אבל לא קשה, 3 עד 5 דקות.
הסר את הביצים מהמים עם כפית מחוררת, לנקז על צלחת מרופדת במגבות מטבח כדי להסיר עודפי מים, ואז למקם על צלחת חמה.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
סדר חצאי קרואסון על תבנית אפייה. למעלה כל אחד עם ביצה עלומה 1, 1 פרוסת בייקון קנדי, אספרגוס 3 חניתות, ו 1/4 כוס Asiago גבינה.
מטגנים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומתחילים להתבשל, 2 עד 3 דקות.
מחממים רוטב הולנדז בסיר מעל חום בינוני עד מבעבע וחם, כ 5 דקות.
מגישים רוטב שפכו על קרואסונים אפויים.