מרק עדשים אדום יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עגבניות, פפריקה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : נקי לאכול גזר & מרק עדשים אדום ג'ינג'ר, מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, ו למרק עדשים.
הוראות
1
מערבבים את העדשים, שום, צ ' ילה, זנגביל, בצל, עגבניות ומספיק מים כדי לכסות בסיר בינוני על אש בינונית. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן מנמיכים את החום ומבשלים עד העדשים רכים, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
לטאטא את העדשים המבושלים לשחרר חלק מהעמילן שלהם ולשבור אותם עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
3
לחמם את השמן במחבת סאוט קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים עד שהם רוחשים ומתיזים. מערבבים בפפריקה וכורכום.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את השמן המנוסה על העדשים (להיות מוכן לרחוש גדול). מערבבים לשלב; מפזרים מלח טפטוף קטן של דבש. מצקת לתוך קערות מרק ומקשטים עם כוסברה, טפטוף של יוגורט, פרוסות לימון או סיד.