ביצי מחבת עם אספרגוס, פנקטה ופרמזן
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם פנצ'טה, שום, מיץ מ 1 לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אספרגוס בגריל עם ביצים מטוגנות ופנצ'טה, ביצים מטוגנות עם אספרגוס, פנקטן ופירורי לחם, ו אגוז ו Pancetta Pansoti עם אספרגוס במרק פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה broiler בתנור, כך שהוא על ההגדרה השנייה הגבוהה ביותר וחמם מראש broiler גבוה.
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיף את הפנצ ' טה ובישול, ערבוב לעתים קרובות עד שניתנו פריך, על 4 דקות.
מנמיכים את החום בינוני ומוסיפים את האספרגוס, שאלוט, שום, חמאה, חצי פטרוזיליה, פרמזן מגורר, פתיתי צ ' ילי (אם משתמשים). מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב, עד אספרגוס מתחיל חום, 2 עד 3 דקות. מערבבים במיץ לימון.
הסר את המחבת מהחום ולעשות ארבע בארות. לפצח את הביצים בארות, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים מתחת לגריל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים עדיין פועלים, על 2 דקות.
מפזרים פטרוזיליה נותרת, כמה פרמזן מגולח, וטפטוף טוב של שמן זית איכותי.