קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ביצי קוויאר

ביצי קוויאר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ביצי קוויאר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 209 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו וודקה, שמנת, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: ביצים עם קוויאר, ביצים ממולאות קוויאר, ו ביצים ממולאות בקוויאר.

הוראות

1
בזהירות להסיר את השליש העליון של כל קליפת ביצה על ידי הקשה סביב ביצה עם סכין קילוף, ולאחר מכן בעדינות להסיר את החלק העליון ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
יוצקים ביצים לתוך קערה, שומרים קונכיות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
השתמש בסכין כדי לקרוע כל ממברנה הנותרת בתחתית קליפות ביצים. בנדיבות לכסות פגזים עם מים קרים בסיר 3 qt ולהוסיף חומץ. מבשלים מעל חום בינוני, בעדינות ערבוב מדי פעם ברפרוף את כל קצף, 15 דקות. בזהירות להעביר פגזים עם כף מחורץ כדי מגניב. בעדינות לנגב את הקליפות מבפנים ומבחוץ עם מגבת נייר לחה כדי לנקות לחלוטין. 3put קליפות ביצים בכוסות ביצה או כוסות קטנות כדי לשמור אותם זקופים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
מקציפים קרם עם מקציף עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז להכות במיץ לימון, וודקה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
קלות להכות ביצים עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף 1 1/2 כפות חמאה, 1/8 כפית מלח, ואת הקמצוץ הנותרים של קאיין. ממיסים את כפית החמאה הנותרת במחבת לא דביקה על חום בינוני, ואז מבשלים תערובת ביצים, ערבוב מתמיד, עד ביצים רק מקושקשות, 3 עד 5 דקות. מחלקים בין פגזים העליון עם קצפת וקוויאר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קוויארקוויאר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי