קושימומחה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ביצים א לה פלומה

ביצים א לה פלומה
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מיץ ליים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 47 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פלומה, הפלומה, ו פלומה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. מערבבים באבקת הצ ' ילי, כמון, ואורגנו. לבשל, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מערבבים את המניה, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך הרוטב הוא רותח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מעובה קלות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
הגדר את המדף כ 4 אינץ ' מן broiler ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מבשלים את צ ' וריסו במחבת בינונית על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
חותכים את האבוקדו לשניים, להסיר את הבור לקלף את החצאים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
7
חותכים כל חצי לאורכו לתוך 6 פרוסות דקות. לזרוק יחד בקערה בינונית עם מיץ לימון. מחלקים את צ 'וריסו בין 6 תנור הוכחה, קדירות המשרתים בודדים, על 5 1/ 2-אינץ' רחב על ידי 1 אינץ ' עמוק. מכסים את הצ ' וריסו בכל תבשיל עם 4 פרוסות דקות של אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
כדי לבשל את הביצים: לרסס מחבת או מחבת עם תרסיס בישול ירקות וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים ביצים רבות ככל שיתאימו מבלי לגעת ומבשלים עד החלק התחתון של הביצים מוגדר, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך לבשל עד הלבנים מוגדרים לחלוטין, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מניחים 2 ביצים על גבי האבוקדו בכל תבשיל. חזור עם הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מחלקים את רוטב העגבניות בין 6 הקדירות, ציפוי הביצים עם שכבה דקה, אפילו של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מפזרים את הגבינה על הרוטב, מחלק אותו באופן שווה. לצלות רק עד הגבינה נמסה, על 1 דקה. מעל כל תבשיל עם כפית של קרם ומפזרים את כוסברה קצוצה על השמנת. לעבור את הקרמה הנותרת בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
הערות קוק: Crema Mexicana הוא מוצר חלב חומצי במקצת עם עקביות שעושה את זה מושלם עבור טפטוף על מנות סיים. הוא זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. אם אתה לא יכול למצוא את זה, תחליף שמנת חמוצה, דליל עם מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
גבינת אוחאקה (בספרדית: Oaxaca cheese) היא גבינה מותכת במדינת אואחאקה במקסיקו. הוא זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. מוצרלה חלב מלא הוא התחליף המושלם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבינה Oaxacaגבינה Oaxaca
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'