זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מיץ ליים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 47 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פלומה, הפלומה, ו פלומה.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. מערבבים באבקת הצ ' ילי, כמון, ואורגנו. לבשל, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מערבבים את המניה, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך הרוטב הוא רותח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מעובה קלות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
הגדר את המדף כ 4 אינץ ' מן broiler ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מבשלים את צ ' וריסו במחבת בינונית על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
חותכים את האבוקדו לשניים, להסיר את הבור לקלף את החצאים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
7
חותכים כל חצי לאורכו לתוך 6 פרוסות דקות. לזרוק יחד בקערה בינונית עם מיץ לימון. מחלקים את צ 'וריסו בין 6 תנור הוכחה, קדירות המשרתים בודדים, על 5 1/ 2-אינץ' רחב על ידי 1 אינץ ' עמוק. מכסים את הצ ' וריסו בכל תבשיל עם 4 פרוסות דקות של אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פלפל ארבול מיובש
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
כדי לבשל את הביצים: לרסס מחבת או מחבת עם תרסיס בישול ירקות וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים ביצים רבות ככל שיתאימו מבלי לגעת ומבשלים עד החלק התחתון של הביצים מוגדר, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך לבשל עד הלבנים מוגדרים לחלוטין, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מניחים 2 ביצים על גבי האבוקדו בכל תבשיל. חזור עם הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מחלקים את רוטב העגבניות בין 6 הקדירות, ציפוי הביצים עם שכבה דקה, אפילו של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מפזרים את הגבינה על הרוטב, מחלק אותו באופן שווה. לצלות רק עד הגבינה נמסה, על 1 דקה. מעל כל תבשיל עם כפית של קרם ומפזרים את כוסברה קצוצה על השמנת. לעבור את הקרמה הנותרת בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
הערות קוק: Crema Mexicana הוא מוצר חלב חומצי במקצת עם עקביות שעושה את זה מושלם עבור טפטוף על מנות סיים. הוא זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. אם אתה לא יכול למצוא את זה, תחליף שמנת חמוצה, דליל עם מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
גבינת אוחאקה (בספרדית: Oaxaca cheese) היא גבינה מותכת במדינת אואחאקה במקסיקו. הוא זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. מוצרלה חלב מלא הוא התחליף המושלם.