קושימומחה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ביצים א לה פלומה

ביצים א לה פלומה
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מיץ ליים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 47 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פלומה, הפלומה, ו פלומה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. מערבבים באבקת הצ ' ילי, כמון, ואורגנו. לבשל, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מערבבים את המניה, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך הרוטב הוא רותח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מעובה קלות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3
הגדר את המדף כ 4 אינץ ' מן broiler ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
מבשלים את צ ' וריסו במחבת בינונית על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
חותכים את האבוקדו לשניים, להסיר את הבור לקלף את החצאים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
7
חותכים כל חצי לאורכו לתוך 6 פרוסות דקות. לזרוק יחד בקערה בינונית עם מיץ לימון. מחלקים את צ 'וריסו בין 6 תנור הוכחה, קדירות המשרתים בודדים, על 5 1/ 2-אינץ' רחב על ידי 1 אינץ ' עמוק. מכסים את הצ ' וריסו בכל תבשיל עם 4 פרוסות דקות של אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כדי לבשל את הביצים: לרסס מחבת או מחבת עם תרסיס בישול ירקות וחום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים ביצים רבות ככל שיתאימו מבלי לגעת ומבשלים עד החלק התחתון של הביצים מוגדר, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך לבשל עד הלבנים מוגדרים לחלוטין, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מניחים 2 ביצים על גבי האבוקדו בכל תבשיל. חזור עם הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
מחלקים את רוטב העגבניות בין 6 הקדירות, ציפוי הביצים עם שכבה דקה, אפילו של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
מפזרים את הגבינה על הרוטב, מחלק אותו באופן שווה. לצלות רק עד הגבינה נמסה, על 1 דקה. מעל כל תבשיל עם כפית של קרם ומפזרים את כוסברה קצוצה על השמנת. לעבור את הקרמה הנותרת בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
הערות קוק: Crema Mexicana הוא מוצר חלב חומצי במקצת עם עקביות שעושה את זה מושלם עבור טפטוף על מנות סיים. הוא זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. אם אתה לא יכול למצוא את זה, תחליף שמנת חמוצה, דליל עם מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
14
גבינת אוחאקה (בספרדית: Oaxaca cheese) היא גבינה מותכת במדינת אואחאקה במקסיקו. הוא זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. מוצרלה חלב מלא הוא התחליף המושלם.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינה Oaxacaגבינה Oaxaca
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'