ביצים א לה פלומה
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, מיץ ליים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 47 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פלומה, הפלומה, ו פלומה.
הוראות
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני בסיר קטן.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות. מערבבים באבקת הצ ' ילי, כמון, ואורגנו. לבשל, ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מערבבים את המניה, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך הרוטב הוא רותח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מעובה קלות, על 15 דקות.
הגדר את המדף כ 4 אינץ ' מן broiler ולחמם מראש את broiler.
מבשלים את צ ' וריסו במחבת בינונית על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, 3 עד 4 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד
חותכים את האבוקדו לשניים, להסיר את הבור לקלף את החצאים.
חותכים כל חצי לאורכו לתוך 6 פרוסות דקות. לזרוק יחד בקערה בינונית עם מיץ לימון. מחלקים את צ 'וריסו בין 6 תנור הוכחה, קדירות המשרתים בודדים, על 5 1/ 2-אינץ' רחב על ידי 1 אינץ ' עמוק. מכסים את הצ ' וריסו בכל תבשיל עם 4 פרוסות דקות של אבוקדו.
כדי לבשל את הביצים: לרסס מחבת או מחבת עם תרסיס בישול ירקות וחום על חום בינוני.
מוסיפים ביצים רבות ככל שיתאימו מבלי לגעת ומבשלים עד החלק התחתון של הביצים מוגדר, על 1 דקה. להפחית את החום נמוך לבשל עד הלבנים מוגדרים לחלוטין, על 3 דקות.
מניחים 2 ביצים על גבי האבוקדו בכל תבשיל. חזור עם הביצים הנותרות.
מחלקים את רוטב העגבניות בין 6 הקדירות, ציפוי הביצים עם שכבה דקה, אפילו של רוטב.
מפזרים את הגבינה על הרוטב, מחלק אותו באופן שווה. לצלות רק עד הגבינה נמסה, על 1 דקה. מעל כל תבשיל עם כפית של קרם ומפזרים את כוסברה קצוצה על השמנת. לעבור את הקרמה הנותרת בנפרד.
הערות קוק: Crema Mexicana הוא מוצר חלב חומצי במקצת עם עקביות שעושה את זה מושלם עבור טפטוף על מנות סיים. הוא זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. אם אתה לא יכול למצוא את זה, תחליף שמנת חמוצה, דליל עם מים.
גבינת אוחאקה (בספרדית: Oaxaca cheese) היא גבינה מותכת במדינת אואחאקה במקסיקו. הוא זמין בשווקים לטיניים וכמה סופרמרקטים. מוצרלה חלב מלא הוא התחליף המושלם.