קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ביצים איטלקיות על תרד פולנטה

ביצים איטלקיות על תרד פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ביצים איטלקיות על תרד ו Polentan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת אסיאגו, תרד תינוק, רוטב פסטה עגבניות בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו ביצים איטלקיות מעל פולנטה - 6 נקודות, ביצים אפויות פטריות תרד איטלקיות, ו פולנטה עם פונטינן וביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מסדרים פרוסות פולנטה על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. מעיל צמרות של פולנטה עם ספריי בישול. צלייה 3 דקות או עד מחומם ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בעוד פולנטה מתחממת, להביא רוטב לרתיחה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בתרד; לכסות ולבשל במשך 1 דקה או עד wilts תרד. מערבבים לשלב. הפוך 4 חריצים בחלק העליון של תערובת תרד באמצעות החלק האחורי של כף עץ. לשבור ביצה 1 לתוך כל חריץ. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 5 דקות או עד ביצים הם מידת doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מניחים 3 פרוסות פולנטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם רבע של תערובת תרד 1 ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.