ביצים איטלקיות על תרד פולנטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ביצים איטלקיות על תרד ו Polentan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת אסיאגו, תרד תינוק, רוטב פסטה עגבניות בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו ביצים איטלקיות מעל פולנטה - 6 נקודות, ביצים אפויות פטריות תרד איטלקיות, ו פולנטה עם פונטינן וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פרוסות פולנטה על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. מעיל צמרות של פולנטה עם ספריי בישול. צלייה 3 דקות או עד מחומם ביסודיות.
בעוד פולנטה מתחממת, להביא רוטב לרתיחה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בתרד; לכסות ולבשל במשך 1 דקה או עד wilts תרד. מערבבים לשלב. הפוך 4 חריצים בחלק העליון של תערובת תרד באמצעות החלק האחורי של כף עץ. לשבור ביצה 1 לתוך כל חריץ. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 5 דקות או עד ביצים הם מידת doneness הרצוי.
מניחים 3 פרוסות פולנטה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם רבע של תערובת תרד 1 ביצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.