ביצים אפויות עם עגבניות ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים אפויות עם עגבניות ופרמזן. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, קורנית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו ביצים אפויות עם Chard שוויצרי, פרמזן, ועגבניות קלויות, ארוחות בוקר נהדרות: עגבניות אפויות עם גבינת פרמזן, ביצים מקושקשות, טוסט, ו פרמזן קלוי אספרגוס, עגבניות וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. חמאה ארבע מנות אפייה לא יותר מ 1 אינץ עמוק וגדול מספיק כדי להחזיק שתי ביצים. לשפשף את הקרביים והתחתונים של כל צלחת אפייה עם חצי שן שום, לחיצה קשה. זרוק שום.
מחלקים 2 כפות. חמאה שווה בין מנות אפייה ומפזרים קורנית. כפית בכמויות שוות של רוטב עגבניות. השתמש בגב כף כדי ליצור 2 חריצים ברוטב עגבניות ולשבור 1 ביצה בכל אחד. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים פרמזן.
מניחים כלים על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד חלבוני ביצה הם אטומים חלמונים הם המשרד סביב הקצוות, 13 עד 15 דקות.