קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

ביצים בנדיקט

ביצים בנדיקט
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ארוחה בבוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים בנדיקט. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח כשר, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 שעות ו -55 דקות. מתכונים דומים: ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8 (3 3/4 אינץ 'קוטר על ידי 2 אינץ' גבוה) פחיות עם צמרות ותחתונים הוסרו או 8 טבעות מאפין אנגלית
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
3
שלב את הקמח, החלב היבש ללא שומן, הסוכר, השמרים והמלח בקערת מערבל המעמד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלב יבש ללא שומןאבקת חלב יבש ללא שומן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים על נמוך למשך 10 שניות באמצעות חיבור ההנעה.
5
שים את המים ואת קיצור במיכל מיקרוגל וחום ל 120 עד 130 מעלות פרנהייט, כ 2 דקות. מערבבים עד שהקיצור נמס היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מוסיפים את תערובת המים לחומרים היבשים ומערבבים במהירות בינונית עד לאיחוד טוב, ועוצרים לגרד את הקערה באמצע הערבוב, כ -3 דקות. מכסים את הקערה בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוציאים את הבצק מהמקרר, חושפים ומערבבים במהירות בינונית, בעזרת חיבור ההנעה, למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
מקם את 8 הפחיות על תבנית של חצי גיליון ורסס בנדיבות את הטבעות והתבנית בתרסיס נון סטיק.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מפזרים 1/2 כפית שיבולת שועל בתחתית כל טבעת. גורפים את הבצק, בעזרת כדור גלידה או צלחת של 2 אונקיות, לטבעות ומחלקים את הבצק באופן שווה בין הטבעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
10
מפזרים כל חלק עליון עם 1/2 כפית שיבולת שועל. מכסים בקלף ומניחים לשבת במקום חמים למשך 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
השאירו את הקלף במקום והניחו עליו תבנית גיליון שנייה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
אופים 20 דקות ואז מסירים את תבנית חצי הסדין העליונה. ממשיכים לאפות עד שהמאפינס מגיעים לטמפרטורה פנימית של 210 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, ומשחימים קלות, בערך 5 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוציאים את התבנית כשהמאפינס עדיין בטבעות, למתלה קירור למשך 10 דקות. החלק סכין סביב היקף הטבעת כדי להשתחרר. מגניב לחלוטין לפני פיצול עם מזלג. להגשה, טוסט מתחת לצלייה למשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
שים 4 (6 אונקיות)כוסות רפרפת בתבנית מטגנת או רונדו בעומק 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
להוסיף 4 ליטרים של מים או מספיק כדי לכסות את כוסות על ידי לפחות 1/4-אינץ.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
17
מוסיפים את החומץ והמלח למים ומניחים את המחבת על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
מחממים רק עד שהמים מתחילים לרתוח והכוסות מקשקשות על תחתית התבנית, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
התאם את החום לשמירה על טמפרטורת מים של 205 מעלות פרנהייט מחוץ לכוסות. שוברים את הביצים, 1 בכל פעם, לכוס פודינג או מצקת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
20
יוצקים את הביצים לאט לכל אחת מהכוסות, ומתזמנים אותן בהפרש של כ -10 שניות. מבשלים 5 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
21
מגישים מיד או מוציאים ביצים מכוסות ומעבירים לאמבט קרח להפסקת הבישול. מכניסים למקרר עד 6 שעות באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
22
לחימום מחדש מביאים מים לרתיחה, מכבים את האש ומוסיפים את הביצים. המתן 1 עד 2 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
23
להקציף יחד את החלמונים, מים, מלח 1/4 כפית של קאיין בתוך רוטב 2 ליטר עבור 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
24
מניחים את הרוטב על אש נמוכה ומקציפים במרץ, מעבירים את התבנית לסירוגין את האש כל 10 עד 15 שניות, ומביאים את התערובת ל -140 עד 145 מעלות צלזיוס, על מדחום לקריאה מיידית, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
25
מוסיפים 1 חתיכת חמאה בכל פעם, כל 30 שניות, תוך הקצפה מתמדת והזזת הרוטב על האש ומחוצה לה. שמרו על טמפרטורה סביב 120 עד 130 מעלות פרנהייט לאורך שארית תהליך הבישול. לאחר שנוספו מחצית מהחמאה, או 8 חתיכות, הוסיפו 1 כף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
26
מוסיפים את 8 חתיכות החמאה הנותרות, 1 בכל פעם, כל 30 שניות, תוך כדי המשך להזיז את הרוטב לסירוגין על האש ושמירה על 120 עד 130 מעלות צלזיוס.לאחר הוספת חתיכת החמאה האחרונה, הוסיפו את יתרת 1 כף מיץ הלימון, את יתרת 1/4 כפית הקאיין, ואת הסוכר והקציפו למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
27
טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון, לפי הצורך. עבור מיד תרמוס קצר, רחב פה להחזיק עד 2 שעות. מחממים מחדש על אש נמוכה למשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1
שים את הבייקון הקנדי הג 'וליאני בתבנית מטגן בגודל 10 אינץ' על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לחימום ומתחילים להשחים קלות בקצוות, כ -4 עד 5 דקות. מכבים את האש, אך משאירים את הבייקון בתבנית כדי להתחמם עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
עבור כל מנה, לשים 2 בובות קטנות של הולנדייז על צלחת ולהגדיר 1/2 מאפין אנגלי על גבי כל בובה. שמים כמות קטנה של בייקון קנדי מעל כל חצי ומעליהם 1 ביצה עלומה חמה ומזלפים הולנדייז. חזור על הפעולה עם שאר החומרים והגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
ביצה עלומהביצה עלומה

מרכיבים

1מעטפהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים82 כפות חמאה מומסתבייקון קנדי, ז'ולייןבייקון קנדי, ז'וליין3largesחלמוניםחלמונים8largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברקאיין טחון, מחולקקאיין טחון, מחולק0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון סחוט טרי מתוח, מחולקמיץ לימון סחוט טרי מתוח, מחולק43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חלב יבש ללא שומןחלב יבש ללא שומן8חתיכות טופי הית' ברשיבולת שועל מהירה מגולגלתשיבולת שועל מהירה מגולגלת11 כף אורגנו מיובשכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים0חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות בגודל כףחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות בגודל כף11 כף אורגנו מיובשחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק4בצל צהוב בינוני, קצוץחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבןחומץ לבן