ביצים בנדיקט
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ארוחה בבוקר, אז תנו הזדמנות ל ביצים בנדיקט. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.15 דולר למנה. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח כשר, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 שעות ו -55 דקות. מתכונים דומים: ביצים בנדיקטוס ביצים מתובלות, ביצים בנדיקט, ו ביצים בנדיקט.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 8 (3 3/4 אינץ 'קוטר על ידי 2 אינץ' גבוה) פחיות עם צמרות ותחתונים הוסרו או 8 טבעות מאפין אנגלית
שלב את הקמח, החלב היבש ללא שומן, הסוכר, השמרים והמלח בקערת מערבל המעמד.
מערבבים על נמוך למשך 10 שניות באמצעות חיבור ההנעה.
שים את המים ואת קיצור במיכל מיקרוגל וחום ל 120 עד 130 מעלות פרנהייט, כ 2 דקות. מערבבים עד שהקיצור נמס היטב.
מוסיפים את תערובת המים לחומרים היבשים ומערבבים במהירות בינונית עד לאיחוד טוב, ועוצרים לגרד את הקערה באמצע הערבוב, כ -3 דקות. מכסים את הקערה בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מוציאים את הבצק מהמקרר, חושפים ומערבבים במהירות בינונית, בעזרת חיבור ההנעה, למשך 3 דקות.
מקם את 8 הפחיות על תבנית של חצי גיליון ורסס בנדיבות את הטבעות והתבנית בתרסיס נון סטיק.
מפזרים 1/2 כפית שיבולת שועל בתחתית כל טבעת. גורפים את הבצק, בעזרת כדור גלידה או צלחת של 2 אונקיות, לטבעות ומחלקים את הבצק באופן שווה בין הטבעות.
מפזרים כל חלק עליון עם 1/2 כפית שיבולת שועל. מכסים בקלף ומניחים לשבת במקום חמים למשך 60 דקות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
השאירו את הקלף במקום והניחו עליו תבנית גיליון שנייה.
אופים 20 דקות ואז מסירים את תבנית חצי הסדין העליונה. ממשיכים לאפות עד שהמאפינס מגיעים לטמפרטורה פנימית של 210 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, ומשחימים קלות, בערך 5 עד 10 דקות.
מוציאים את התבנית כשהמאפינס עדיין בטבעות, למתלה קירור למשך 10 דקות. החלק סכין סביב היקף הטבעת כדי להשתחרר. מגניב לחלוטין לפני פיצול עם מזלג. להגשה, טוסט מתחת לצלייה למשך 3 עד 4 דקות.
שים 4 (6 אונקיות)כוסות רפרפת בתבנית מטגנת או רונדו בעומק 6 ליטר.
להוסיף 4 ליטרים של מים או מספיק כדי לכסות את כוסות על ידי לפחות 1/4-אינץ.
מוסיפים את החומץ והמלח למים ומניחים את המחבת על אש גבוהה.
מחממים רק עד שהמים מתחילים לרתוח והכוסות מקשקשות על תחתית התבנית, 20 עד 25 דקות.
התאם את החום לשמירה על טמפרטורת מים של 205 מעלות פרנהייט מחוץ לכוסות. שוברים את הביצים, 1 בכל פעם, לכוס פודינג או מצקת אחרת.
יוצקים את הביצים לאט לכל אחת מהכוסות, ומתזמנים אותן בהפרש של כ -10 שניות. מבשלים 5 דקות כל אחד.
מגישים מיד או מוציאים ביצים מכוסות ומעבירים לאמבט קרח להפסקת הבישול. מכניסים למקרר עד 6 שעות באמבט הקרח.
לחימום מחדש מביאים מים לרתיחה, מכבים את האש ומוסיפים את הביצים. המתן 1 עד 2 דקות או עד לחימום.
להקציף יחד את החלמונים, מים, מלח 1/4 כפית של קאיין בתוך רוטב 2 ליטר עבור 1 דקה.
מניחים את הרוטב על אש נמוכה ומקציפים במרץ, מעבירים את התבנית לסירוגין את האש כל 10 עד 15 שניות, ומביאים את התערובת ל -140 עד 145 מעלות צלזיוס, על מדחום לקריאה מיידית, כ -3 דקות.
מוסיפים 1 חתיכת חמאה בכל פעם, כל 30 שניות, תוך הקצפה מתמדת והזזת הרוטב על האש ומחוצה לה. שמרו על טמפרטורה סביב 120 עד 130 מעלות פרנהייט לאורך שארית תהליך הבישול. לאחר שנוספו מחצית מהחמאה, או 8 חתיכות, הוסיפו 1 כף מיץ לימון.
מוסיפים את 8 חתיכות החמאה הנותרות, 1 בכל פעם, כל 30 שניות, תוך כדי המשך להזיז את הרוטב לסירוגין על האש ושמירה על 120 עד 130 מעלות צלזיוס.לאחר הוספת חתיכת החמאה האחרונה, הוסיפו את יתרת 1 כף מיץ הלימון, את יתרת 1/4 כפית הקאיין, ואת הסוכר והקציפו למשך 1 עד 2 דקות.
טועמים ומוסיפים עוד מיץ לימון, לפי הצורך. עבור מיד תרמוס קצר, רחב פה להחזיק עד 2 שעות. מחממים מחדש על אש נמוכה למשך 45 שניות.
שים את הבייקון הקנדי הג 'וליאני בתבנית מטגן בגודל 10 אינץ' על אש בינונית. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד לחימום ומתחילים להשחים קלות בקצוות, כ -4 עד 5 דקות. מכבים את האש, אך משאירים את הבייקון בתבנית כדי להתחמם עד להגשה.
עבור כל מנה, לשים 2 בובות קטנות של הולנדייז על צלחת ולהגדיר 1/2 מאפין אנגלי על גבי כל בובה. שמים כמות קטנה של בייקון קנדי מעל כל חצי ומעליהם 1 ביצה עלומה חמה ומזלפים הולנדייז. חזור על הפעולה עם שאר החומרים והגיש מיד.