ביצים בסלי בייקון
ביצים בסלי בייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. 192 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים וביצים בסלי בייקון, ביצים בסלים, ו ביצים בסלי לחם.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 218°.
מניחים 3 חתיכות נייר מגבת על צלחת מיקרוגל ואז להניח בייקון על מגבת נייר, מיקרוגל על כוח גבוה עד בייקון רק התחיל לבשל וחלק מהשומן צנח, 1 עד 1 1/2 דקות.
סליל כל פיסת בייקון סביב כל כוס בדיל מאפין, לוודא את החלק התחתון של הכוס מכוסה גם כן.
מניחים כל סתימות נוספות בחלק התחתון של הכוס (ראה מתכונים להלן) ואז לפצח ביצה לתוך כל כוס על גבי הסתימות.
אופים עד הלבן של הביצים נקבעים אבל החלמון הוא עדיין נוזל, על 10 דקות.
מילוי תרד Garlicky:1 כף חמאה 2 שיני שום, דק chopped4 כוסות תרד התינוק
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני. כאשר חמאה מומסת מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים תרד ומבשלים עד שהוא נבול וכל המים התאדו, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מילוי בצל ופלפל: 1 כפית זית oil1 בצל, דק chopped1 פלפל אדום, דק chopped1 פלפל ירוק, קצוץ דק
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מחממים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שזה רק מתחיל להתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים פלפלים ומבשלים עד פלפלים רק מבושלים דרך, על 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מילוי כרישה מוקרם:1 כף חמאה 1 כרישה, sliced1 דק / 3 כוס שמנת
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד רך, על 8 דקות.
הוסף קרם ולהפחית את החום לנמוך. לבשל עד קרם רק התחיל להתעבות, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
למוני חרוכים כרוב ניצנים מילוי: 1/4 כוס שמן זית 12 כרוב ניצנים, עלים נפרד1/4 כפית לימון גרידת
מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום גבוה עד שהוא רק מתחיל לעשן.
מוסיפים את העלים הנבטים הברוסל ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד העלים רק מתחילים char, על 1 דקה.
הסר מן המחבת לזרוק עם גרידת לימון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.