ביצים מחבת עם סקווש
ביצים מחבת עם סקווש יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 200 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח כשר, פלפל חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מחבת אנצ'ילדה עם ביצים, ביצים ומחבת נקניק, ו נקניק וביצים מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
גרדו את הדלעת למסננת באמצעות החורים הגדולים של פומפיה (או השתמשו במעבד מזון המצורף לגריסה). לזרוק עם 1 כף מלח, ואז לתת לנקז בכיור, 30 עד 40 דקות. לסחוט את הדלעת כדי להסיר כמה שיותר נוזלים ככל האפשר.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני גבוה. מניחים בצד 3 כפות בצל ירוק.
מוסיף את הבצל הירוק שנותר( חלקים לבנים וירוקים), חלפיניו, ומלח לטעם ולבשל עד הבצל הירוק הם רכים, כ 3 דקות.
מוסיפים את הסקווש הגרוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, כ 7 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, אגוז מוסקט, ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד התערובת יבשה מעט, על 1 דקה יותר.
הסר מהחום ולתת מגניב, 5 דקות.
מורחים את הסקווש באופן שווה במחבת. הפוך שש 2 1/2 אינץ ' רחב חריצים בתערובת עם החלק האחורי של כף; לשים 1/2 חמאה כפית בכל אחד. אחד בכל פעם, לפצח כל ביצה לתוך קערה קטנה ויוצקים לתוך חריץ. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים את הגבינה.
להעביר את המחבת לתנור ואופים עד חלבוני הביצה נקבעים והחלמונים מבושלים עד doneness הרצוי, 10 עד 12 דקות. לפזר את הירוקים בצל ירוק שמורות על גבי.