ביצים ממולאות וסלק כבוש
ביצים ממולאות וסלק כבוש נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם חומץ יין, ביצים קשות, זרעי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביצים כבושות עם סלק, ביצים כבושות וסלק, ו ביצים כבושות וסלק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. לעטוף סלק בנייר כסף, crimping בחוזקה לאטום; מניחים על גיליון rimmedbaking. צלי עד מכרז, 45-55מי דקות.
תן לעמוד עד מגניב מספיקכדי להתמודד. לקלף סלק לחתוך לפרוסות 1".
להביא חומץ, סוכר, זרעי כוסברה, זרעי חרדל, ציפורן, עלה דפנה, מלח 1/4 כפית, ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר אסמול על חום בינוני. מבשלים במשך 10 דקות; לשפוך נוזל על סלק.
Letcool לטמפרטורת החדר, ואז לכסות andrefrigerate לילה, מפנה מדי פעם.
פורסים ביצים לאורך חצי וקערות לקערה. מחית חלמונים עם מזלג, ואז מערבבים את המיונז. לחץ mixturethrough מסננת לתוך קערה קטנה.
הוסף 1 כף מיץ סלק מתוח-כבישה, חזרת, וקמצוץ מלח. כף או pipemixture לתוך כל ביצה לבן.
קוביות דק מספיק סחוט סלק כבושכדי להניב על 1/2 כוס (להזמין כל להישאר גיליונות לשימוש נוסף).
מקשטים כל ביצה עם סלק קצוץ ועירית.