ביצים ממולאות עם בעיטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, כך לתת ביצים ממולאות עם בעיטה לנסות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 12 . מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם ביצים, פטרוזיליה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ביצים ירוקות וביצי חזיר ממולאות, ו ביצים ירוקות וחזיר: ביצים ממולאות.
הוראות
בסיר 2 ליטר, מניחים ביצים בשכבה אחת.
מוסיפים מים קרים לפחות 1 אינץ ' מעל ביצים. מכסים וחום לרתיחה; לכבות את החום. במידת הצורך, להסיר מחבת מחום כדי למנוע רותחים נוסף. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. מיד להפעיל מים קרים על ביצים או למקם אותם במי קרח עד מקורר לחלוטין.
כדי להסיר קליפות ביצים, פצפוצים על ידי הקשה בעדינות בכל רחבי; רול בין הידיים כדי לשחרר. פיל, מתחיל בקצה גדול.
חותכים לאורכו לשניים. (עבור טוויסט שונה, ביצים ניתן לחתוך חצייה לשניים.
חותכים פרוסה דקה מתחתית כל ביצה כך שהוא יעמוד בלי ליפול.)
להעביר חלמונים לקערה קטנה; מחית עם מזלג. שימו את החלבונים בצד.
מערבבים מיונז, פטרוזיליה, חזרת, חרדל, מלח ופלפל לתוך חלמונים. ממלאים את הלבנים בתערובת חלמון ביצה, עוטפים אותו קלות. (השתמש בכפית כדי למלא את חלבוני הביצה ולהפיץ את תערובת החלמון בקלות ובצורה מסודרת לתוך הלבנים.) מכסים ומקררים עד 24 שעות.