ביצים ממולאות פורל מעושן
ביצים ממולאות פורל מעושן עשויות להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 80 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם פורל מעושן-אפלווד, שמיר בריכות, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ביצים ממולאות פורל מעושן, ביצים ממולאות על ביסקוויטים עם ביצי טרוטה ושמיר, ו מעושן, ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הביצים לחצי לאורכו, מסירים את החלמונים, ומניחים את החלבונים בצד.
בקערה של מעבד מזון, לשלב את החלמונים, מיונז, דיז ' ון, מלח, מיץ לימון, פורל מעושן, ולעבד עד התערובת היא חלקה ושמנת, מגרד את הצדדים לפי הצורך. לטעום ולהתאים מלח במידת צורך.
מניחים את החצאים לבן ביצה על צלחת הגשה. לגרד את תערובת חלמון לתוך שקית מאפה (או שקית פלסטיק zip-top עם פינה לחתוך) צינור את התערובת לתוך החצאים לבן ביצה.
מקשטים עם עשבי תיבול טריים רק לפני ההגשה.
מניחים ביצים לתוך סיר ומכסים אותם במים קרים, מכסים ומביאים לרתיחה. אפשר לביצים להרתיח במשך דקה אחת, לכבות את החום ולתת לביצים לשבת במים החמים במשך 10 דקות.
לנקז את הביצים ולצלול אותם לאמבט קרח עד שהם מקוררים. הביצים מוכנות לשימוש באופן מיידי או ניתן בקירור עד שבוע אחד. הערה: זה עובד הכי טוב עם ביצים שיש להם קצת גיל עליהם ביצים טריות במיוחד כמו אלה שאנחנו מקבלים משוק החקלאים שלנו לא לקלף היטב, אז אני בדרך כלל לקנות ביצים להרתיח כמה שבועות מראש.