ביצים ממולאות קלאסיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ביצים ממולאות קלסיות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . אם יש לך מלח, ביצים, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 146 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו ביצים ממולאות קלאסיות, ביצים ממולאות קלאסיות, ו ביצים ממולאות קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר ומכסים עם מספיק מים שיש 1 1/2 סנטימטרים של מים מעל הביצים.
חום גבוה עד שהמים מתחילים לרתוח, ואז לכסות, להפוך את החום לנמוך, ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום ולהשאיר מכוסה במשך 14 דקות, ולאחר מכן לשטוף תחת מים קרים ברציפות במשך 1 דקה.
לפצח קליפות ביצים בזהירות לקלף תחת מים זורמים מגניב. יבש בעדינות עם מגבות נייר. חותכים את הביצים לחצי לאורכו, מסירים חלמונים לקערה בינונית, ומניחים את הלבנים על מגש הגשה. מועכים את החלמונים לקרמבל משובח באמצעות מזלג.
מוסיפים מיונז, חומץ, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
לפזר באופן שווה כפיות ערימות של תערובת חלמון לתוך חלבוני הביצה.