ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן ועירית
ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן ועירית היא ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, ביצים, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן, תרד ועירית, סלמון מעושן ביצים מקושקשות, ו ביצים מקושקשות עם סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים, 2 כפות עירית וחלב בקערה להתמזג. ממיסים חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מוסיפים בצל וסוטא עד הזהב, כ -15 דקות.
מוסיפים תערובת ביצים. מבשלים עד כמעט להגדיר, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות.
מערבבים בסלמון. לבשל עד ביצים מבושלים דרך אבל עדיין לח, על 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר ביצים מגש; מפזרים הנותרים 2 כפות עירית.