ביצים מקושקשות רכות עם אבוקדו
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. וזה טוב. נסו ביצים מקושקשות רכות עם סלמון מעושן ואבוקדו, ביצים מקושקשות רכות אסיאתיות, ו ביצים מקושקשות רכות עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
לפצח את הביצים לתוך קערה.
מוסיפים את השמנת ומקציפים עד שהביצים נראות קצפות וקלות.
מחממים מחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום בינוני. ממיסים את החמאה עד שהיא קצף, ולאחר מכן להפוך את החום עד נמוך לאט לשפוך את הביצים. באמצעות מרית גומי עמידה בחום, מערבבים לאט את הביצים מבחוץ של המחבת למרכז. ברגע שהביצים יתחילו לשקוע, ערבוב איטי ייצור גושים גדולים דמויי ענן. זה נשמע קל אבל ביצים מקושקשות מושלמות כי הם רכים כמו פודינג ללא צבע חום הם סימן של טבח ממש טוב. תהליך זה לוקח בערך 10 דקות. מתבלים את הביצים עם כמה ארכובות של פלפל שחור ומלח טוב, כמו פלר דה סאל.
מגישים עם כמה פרוסות אבוקדו וקצת קצוץ צ ' ייב טרי.