קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

ביצים מקושקשות רכות עם אבוקדו

ביצים מקושקשות רכות עם אבוקדו
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. וזה טוב. נסו ביצים מקושקשות רכות עם סלמון מעושן ואבוקדו, ביצים מקושקשות רכות אסיאתיות, ו ביצים מקושקשות רכות עם אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפצח את הביצים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את השמנת ומקציפים עד שהביצים נראות קצפות וקלות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מחממים מחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום בינוני. ממיסים את החמאה עד שהיא קצף, ולאחר מכן להפוך את החום עד נמוך לאט לשפוך את הביצים. באמצעות מרית גומי עמידה בחום, מערבבים לאט את הביצים מבחוץ של המחבת למרכז. ברגע שהביצים יתחילו לשקוע, ערבוב איטי ייצור גושים גדולים דמויי ענן. זה נשמע קל אבל ביצים מקושקשות מושלמות כי הם רכים כמו פודינג ללא צבע חום הם סימן של טבח ממש טוב. תהליך זה לוקח בערך 10 דקות. מתבלים את הביצים עם כמה ארכובות של פלפל שחור ומלח טוב, כמו פלר דה סאל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מלחמלח
פודינגפודינג
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
4
מגישים עם כמה פרוסות אבוקדו וקצת קצוץ צ ' ייב טרי.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
אבוקדואבוקדו