ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל
ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל דורש בסביבה 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 81 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. אתה מקבל משקה שמגיש 6. מתכון זה מ Allrecipes יש 106 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם גרידת לימון, חרדל, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביצים סקוטיות עם רוטב חרדל, ביצים ברוטב חרדל, ו ביצים סקוטיות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את רוטב החרדל: סדק 1 ביצה לסיר קטן. עם החום על נמוך, מערבבים במיונז, חרדל וסוכר. כשזה רק מתחיל לרתוח, זה נעשה.
הסר ולתת לשבת עד מגניב, ואז להירגע לפחות 10 דקות.
מניחים 6 ביצים שלמות בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומבשלים ביצים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף.
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
שים את הנקניק לתוך קערה עם פטרוזיליה דק, קליפת לימון, אגוז מוסקט, מרז ' ורם, מלח ופלפל. עבודה כל החומרים היטב לתוך נקניק עם הידיים. הפוך ציפוי לכל ביצה מבושלת ביד מתוך הנקניק, עובד אותו סביב הביצים עם ידיים רטובות כדי ליצור שכבה אפילו.
מגלגלים את הביצים המכוסות בביצה מוכה, ולאחר מכן בפירורי לחם יבשים.
בזהירות להחליק 3 ביצים ומטגנים במשך 4 עד 5 דקות, עד שהם הופכים חום זהוב עמוק. להפוך אותם כפי שהם מבשלים כך שהם חום באופן שווה.
הסר עם כפית מחוררת, לנקז על מגבת נייר, ולחזור עם 3 ביצים הנותרים.