ביצים שלוקות וברוסקטה סלט ארוגולה
המתכון שלוק ביצה ברוסקטה סלט ארוגולה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 16 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. אם יש לכם בייקון במרכז לחתוך, פלפל, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו אתגר מיני: ברוסקטה עם ביצה שלוקה, שמן כמהין וארוגולה, אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם ביצה עלומה, ו סלט אגס עלומה עם ארוגולה, פרושוטו ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שאלוט, שמן, 1 כף חומץ, חרדל, מלח ופלפל, ערבוב עם מקצף.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. בעדינות מעיל שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם ספריי בישול.
מוסיפים לחם למחבת גריל; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד קלוי.
מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; להוסיף הנותרים 2 כפות חומץ למחבת. לשבור ביצים לכוסות פודינג. כאשר המים מתקררים לרתיחה, בעדינות לשפוך ביצים לתוך מחבת; לבשל 3 דקות או עד מידה רצויה של doneness. בזהירות להסיר ביצים מחבת באמצעות כף מחורץ.
מניחים 2 פרוסות טוסט על כל אחד 4 צלחות.
הוסף ארוגולה לתערובת שמן; לזרוק. מסדרים כ 1 תערובת ארוגולה כוס על כל מנה; מפזרים באופן שווה עם בייקון. למעלה כל מנה עם ביצה 1.