ביצת טמגו יפנית
ביצת טמאגו יפנית יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן צמחי, מלאי דשי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. . מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו חביתה מגולגלת יפנית (Dashi-Maki Tamago), Dashi-maki Tamago (חביתה יפנית בסגנון ביתי), ו ביצה רכה במרינדה יפנית ראמן (Ajitsuke Tamago) (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים ביצים ביסודיות בקערה; מקציפים במלאי dashi, סוכר, מירין ורוטב סויה עד שהסוכר מומס.
מניחים מחבת לא דביקה או מחבת חביתה על אש בינונית. שמן את המחבת עם שמן צמחי.
יוצקים שכבה דקה של תערובת ביצים למחבת החמה ומערבלים למחבת המעיל.
כאשר שכבת הביצה היא מוצקה על החלק התחתון אבל עדיין מעט נוזלי על גבי, להרים על 1 אינץ ' של קצה החביתה עם מרית לקפל סוף על שכבת הביצה הנותרת; להמשיך לגלגל את החביתה עד הסוף ולדחוף את הגליל לקצה המחבת. שמן המחבת שוב אם זה נראה יבש; יוצקים עוד שכבה דקה של ביצה למחבת ולהרים את הגליל לתת את זרימת הביצה מתחת רול חביתה. מקפלים את החביתה לגלגל על השכבה החדשה של ביצה, ממשיך להתגלגל עד הסוף כמו קודם. לדחוף חביתה לקצה המחבת.
יוצקים שכבת ביצה חדשה למחבת, משמנים את המחבת במידת הצורך.
מגלגלים את החביתה כדי לשלב את שכבת הביצה הבאה לתוך הגליל.
יוצקים שכבות חדשות ולהתגלגל לתוך החביתה עד כל תערובת ביצים נעשה שימוש.
הסר חביתה על מגש הגשה לחתוך 6 חתיכות שוות לשרת.