קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ביצת פסחא

ביצת פסחא
ביצי הפסחא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -34 גרם חלבון , 42 גרם שומן , ובסך הכל 688 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ליקר תפוזים, פסלון ארנב, עיגולים בצק עלים מוכנים מראש - אחד בקוטר 11 אינץ' ואחד בקוטר של 1 אינץ', וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג הפסחא . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 34% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: ביצת פסחא , ביצת פסחא ו- Easter Egg .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: פסלון ארנב מיניאטורי (עמיד בחום)
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
3
בקערה גדולה מקציפים את החמאה במיקסר ידני עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים סוכר ו"קרמים" אותם יחד עד שהמרכיבים מתאחדים היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה כדי לוודא שהכל משתלב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים בעזרת מרית את השקדים, הקמח, תמצית השקדים, תמצית הווניל וליקר התפוזים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מערבבים את פסלון הארנב לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ארנב שלםארנב שלם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את העיגול העגול בגודל 11 אינץ' של בצק עלים שטוח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. השתמשו במברשת מאפה כדי להבריש את הקצה עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
שמים את המילוי בתלולית אחידה במרכז הסיבוב ומשאירים את הקצה נקי. הרם בעדינות את העגול בגודל 12 אינץ' והנח אותו מעל המילוי והעגול התחתון כך שהקצוות יתאימו. לחץ כלפי מטה על כל הקצוות כך שטיפת הביצים תשמש כדבק כדי להדביק את החלק העליון והתחתון יחד. בעזרת שיניים של מזלג, "כווץ" סביב הקצוות כדי לסגור את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מברישים את החלק העליון בכל שטיפת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מניחים את העוגה במקרר כדי להתמצק מעט כשהתנור מתחמם, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד להזהבה, כ-20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות