קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

ביצת פסחא

ביצת פסחא
ביצי הפסחא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -34 גרם חלבון , 42 גרם שומן , ובסך הכל 688 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ליקר תפוזים, פסלון ארנב, עיגולים בצק עלים מוכנים מראש - אחד בקוטר 11 אינץ' ואחד בקוטר של 1 אינץ', וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג הפסחא . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . עם ציון ספונקולרי של 34% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: ביצת פסחא , ביצת פסחא ו- Easter Egg .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: פסלון ארנב מיניאטורי (עמיד בחום)
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
3
בקערה גדולה מקציפים את החמאה במיקסר ידני עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים סוכר ו"קרמים" אותם יחד עד שהמרכיבים מתאחדים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה כדי לוודא שהכל משתלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים בעזרת מרית את השקדים, הקמח, תמצית השקדים, תמצית הווניל וליקר התפוזים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מערבבים את פסלון הארנב לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ארנב שלםארנב שלם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את העיגול העגול בגודל 11 אינץ' של בצק עלים שטוח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. השתמשו במברשת מאפה כדי להבריש את הקצה עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
שמים את המילוי בתלולית אחידה במרכז הסיבוב ומשאירים את הקצה נקי. הרם בעדינות את העגול בגודל 12 אינץ' והנח אותו מעל המילוי והעגול התחתון כך שהקצוות יתאימו. לחץ כלפי מטה על כל הקצוות כך שטיפת הביצים תשמש כדבק כדי להדביק את החלק העליון והתחתון יחד. בעזרת שיניים של מזלג, "כווץ" סביב הקצוות כדי לסגור את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מברישים את החלק העליון בכל שטיפת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים את העוגה במקרר כדי להתמצק מעט כשהתנור מתחמם, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד להזהבה, כ-20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®