בירה בריטית דגים מטוגנים
גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : , דג בקלה מטוגן בבירה, ו דגים מטוגנים בירה.
הוראות
לקלף ולחתוך תפוחי אדמה לשבבים, לרוץ מתחת למים קרים לטפוח יבש עם מגבת נייר. צ ' יפס מטגנים עמוק עד חום זהוב, מניחים בצלחת חסינת תנור חם oven.In קערה, לנפות את הקמח ומלח. לאחר מכן, לפצח את הביצה לתוך הקערה ולהקציף את התערובת. מוסיף לאט את הבירה, מקציף כל הזמן. המשך להוסיף את הבירה עד הבלילה היא עקביות עבה. תניח בצד.אם אתה משתמש בשמן אתה פשוט מבושל שבבי, לאפשר לו לחמם. כאשר השמן חם, מניחים את הסל במחבת. קוצצים את הפטרוזיליה דק ואז מניחים קמח ופטרוזיליה קצוצה במיכל.לשטוף את הדגים מתחת למים קרים להתגלגל בתערובת קמח / פטרוזיליה. טובלים את חתיכות הדגים, אחד בכל פעם לתוך הבלילה ושופכים לתוך השמן.(אין לשים את הדגים בסל ולהוריד את הסל, כי הם ידבקו).מבשלים 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב.
הסר עם הסל, מניחים על מגבת נייר לניקוז ומגישים מיד עם פטרוזיליה שמורות.
מגישים עם צ ' יפס, מלח וחומץ, רוטב טרטר ופלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.