קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות73
מגזין

בירה בריטית דגים מטוגנים

בירה בריטית דגים מטוגנים
גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : , דג בקלה מטוגן בבירה, ו דגים מטוגנים בירה.

הוראות

1
לקלף ולחתוך תפוחי אדמה לשבבים, לרוץ מתחת למים קרים לטפוח יבש עם מגבת נייר. צ ' יפס מטגנים עמוק עד חום זהוב, מניחים בצלחת חסינת תנור חם oven.In קערה, לנפות את הקמח ומלח. לאחר מכן, לפצח את הביצה לתוך הקערה ולהקציף את התערובת. מוסיף לאט את הבירה, מקציף כל הזמן. המשך להוסיף את הבירה עד הבלילה היא עקביות עבה. תניח בצד.אם אתה משתמש בשמן אתה פשוט מבושל שבבי, לאפשר לו לחמם. כאשר השמן חם, מניחים את הסל במחבת. קוצצים את הפטרוזיליה דק ואז מניחים קמח ופטרוזיליה קצוצה במיכל.לשטוף את הדגים מתחת למים קרים להתגלגל בתערובת קמח / פטרוזיליה. טובלים את חתיכות הדגים, אחד בכל פעם לתוך הבלילה ושופכים לתוך השמן.(אין לשים את הדגים בסל ולהוריד את הסל, כי הם ידבקו).מבשלים 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר עם הסל, מניחים על מגבת נייר לניקוז ומגישים מיד עם פטרוזיליה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מגישים עם צ ' יפס, מלח וחומץ, רוטב טרטר ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטב טרטררוטב טרטר
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)(צינור גדול)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.