קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות32
מגזין

בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה

בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-25 דקות. אם יש לך ביצים, בקלה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה, טאקו דגים מוכה בירה עם צ'יפוטלה קרם, ו טאקו דגים מוכה בירה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחית את הצ ' יפוטלים והביצה יחד בבלנדר. כשמערבבים אותם היטב לקערה ומקציפים לבירה. בקערת ערבוב נפרדת לשלב את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח, מקציפים היטב כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים פלפל טחון טרי. הגדר את הבלילה בצד בעת הכנת החומרים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1
בקערת ערבוב קטנה לערבב יחד את השמנת החמוצה, 2 כפות של כוסברה קצוצה, 2 כפות מיץ ליים ו 1 כפית מלח אפור, לערבב היטב ולהסיר לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בסיר גדול או מחבת להוסיף שמן תירס על 1 עד 2 אינץ ' עמוק. מעל חום בינוני, מחממים את שמן התירס ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
על צלחת הגשה גדולה לסדר את העגבניות, פלחי סיד, כוסברה קצוצה, וצנוניות פרוסות כדי לקשט טאקו.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
לעטוף את הטורטיות בנייר אלומיניום ולחמם בתנור בעת טיגון הדגים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
עם האצבעות טובלים את רצועות הדגים לתוך הבלילה ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים עד חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות בכל צד. עם כפית מחוררת להסיר את הדג למגבת נייר. כדי להרכיב את המקום טאקו 1 חתיכת דגים מטוגנים על טורטייה חמה ומקשטים עם עגבניות, כוסברה קצוצה, צנוניות, ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מגישים עם פלחי ליים וסלט הכרוב של טוד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
7
הליבה כרוב להתגלח דק. לקלף את הבצל האדום, לחתוך לשניים, לחתוך דק ומערבבים היטב עם הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8
מרתיחים את חומץ סיידר וסוכר יחד לטאטא כדי לפזר סוכר. כאשר חם לשלב עם שמן זית, זרעי קימל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זרעי קימלזרעי קימל
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מניחים כרוב ובצל בתבנית אפייה שאינה תגובתית ושופכים רוטב חם מעל.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מניחים מחבת נוספת בגודל שווה על גבי ומניחים עליה משקל כדי ללחוץ על סלט הכרוב. מקררים למשך 24 שעות. לפני ההגשה להוסיף בצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבירה (מומלץ: Tecate או בירה חיוורת אחרת)בירה (מומלץ: Tecate או בירה חיוורת אחרת)12שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפל צ'יפוטלה משומרפלפל צ'יפוטלה משומר11 כף אורגנו מיובשקלוי זרעי קימלקלוי זרעי קימל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2קבוצותכוסברה, קצוץכוסברה, קצוץ680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'cod או אחר whitefish לחתוך לרצועות 1-אונקיהcod או אחר whitefish לחתוך לרצועות 1-אונקיה12שרימפס וורידיםשמן תירס, לטיגוןשמן תירס, לטיגון24טורטיות תירסטורטיות תירס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1ראשכרוב ירוקכרוב ירוק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים, בתוספת 6 לימונים, לחתוך טריזיםמיץ ליים, בתוספת 6 לימונים, לחתוך טריזים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12צנוניות אדומות, פרוסות דקצנוניות אדומות, פרוסות דק1כף. חומץ ביין אדום2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו1אוראו ממולאים כפוליםמלח אפורמלח אפור2חתיכות טופי הית' ברמלח אפורמלח אפור12שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2קבוצותבצל ירוק( חלקים ירוקים בלבד), לקישוטבצל ירוק( חלקים ירוקים בלבד), לקישוט7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון3smallsעגבניות, חתוכות לקוביות קטנותעגבניות, חתוכות לקוביות קטנות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.