בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-25 דקות. אם יש לך ביצים, בקלה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה, טאקו דגים מוכה בירה עם צ'יפוטלה קרם, ו טאקו דגים מוכה בירה.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
מחית את הצ ' יפוטלים והביצה יחד בבלנדר. כשמערבבים אותם היטב לקערה ומקציפים לבירה. בקערת ערבוב נפרדת לשלב את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, ומלח.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח, מקציפים היטב כדי למנוע גושים.
מוסיפים פלפל טחון טרי. הגדר את הבלילה בצד בעת הכנת החומרים האחרים.
בקערת ערבוב קטנה לערבב יחד את השמנת החמוצה, 2 כפות של כוסברה קצוצה, 2 כפות מיץ ליים ו 1 כפית מלח אפור, לערבב היטב ולהסיר לקערה הגשה.
בסיר גדול או מחבת להוסיף שמן תירס על 1 עד 2 אינץ ' עמוק. מעל חום בינוני, מחממים את שמן התירס ל-350 מעלות F.
על צלחת הגשה גדולה לסדר את העגבניות, פלחי סיד, כוסברה קצוצה, וצנוניות פרוסות כדי לקשט טאקו.
לעטוף את הטורטיות בנייר אלומיניום ולחמם בתנור בעת טיגון הדגים.
עם האצבעות טובלים את רצועות הדגים לתוך הבלילה ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים עד חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות בכל צד. עם כפית מחוררת להסיר את הדג למגבת נייר. כדי להרכיב את המקום טאקו 1 חתיכת דגים מטוגנים על טורטייה חמה ומקשטים עם עגבניות, כוסברה קצוצה, צנוניות, ושמנת חמוצה.
מגישים עם פלחי ליים וסלט הכרוב של טוד.
הליבה כרוב להתגלח דק. לקלף את הבצל האדום, לחתוך לשניים, לחתוך דק ומערבבים היטב עם הכרוב.
מרתיחים את חומץ סיידר וסוכר יחד לטאטא כדי לפזר סוכר. כאשר חם לשלב עם שמן זית, זרעי קימל, מלח ופלפל.
מניחים כרוב ובצל בתבנית אפייה שאינה תגובתית ושופכים רוטב חם מעל.
מניחים מחבת נוספת בגודל שווה על גבי ומניחים עליה משקל כדי ללחוץ על סלט הכרוב. מקררים למשך 24 שעות. לפני ההגשה להוסיף בצל ירוק קצוץ.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.