זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-25 דקות. אם יש לך ביצים, בקלה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה, טאקו דגים מוכה בירה עם צ'יפוטלה קרם, ו טאקו דגים מוכה בירה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחית את הצ ' יפוטלים והביצה יחד בבלנדר. כשמערבבים אותם היטב לקערה ומקציפים לבירה. בקערת ערבוב נפרדת לשלב את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, ומלח.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
בסיר גדול או מחבת להוסיף שמן תירס על 1 עד 2 אינץ ' עמוק. מעל חום בינוני, מחממים את שמן התירס ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדום קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
3
על צלחת הגשה גדולה לסדר את העגבניות, פלחי סיד, כוסברה קצוצה, וצנוניות פרוסות כדי לקשט טאקו.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
לעטוף את הטורטיות בנייר אלומיניום ולחמם בתנור בעת טיגון הדגים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
עם האצבעות טובלים את רצועות הדגים לתוך הבלילה ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים עד חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות בכל צד. עם כפית מחוררת להסיר את הדג למגבת נייר. כדי להרכיב את המקום טאקו 1 חתיכת דגים מטוגנים על טורטייה חמה ומקשטים עם עגבניות, כוסברה קצוצה, צנוניות, ושמנת חמוצה.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.