קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה

בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה
בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 4339 קלוריות, 347 גר' של חלבון, ו 275 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום האב. אם יש לך שבבי עץ תפוח, פלפל, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה, עוף עם פחית בירה ורוטב ברביקיו קולה, ו רוטב ברביקיו קולה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
פופ הכרטיסייה את פחית הבירה. באמצעות מפתח הכנסייה סגנון פותחן יכול, לעשות עוד כמה חורים בחלק העליון של הפחית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פותחן קופסאותפותחן קופסאות
3
יוצקים חצי מהבירה לתוך השריית המים של שבבי העץ. תניח את פחית הבירה בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
4
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש בינוני. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולחמם מראש את הגריל גבוה עד שאתה רואה עשן, ואז להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר את חבילת הקרביים מחלל הגוף של העוף והנח בצד לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
להסיר ולהשליך את השומן רק בתוך הגוף ואת הצוואר חללים. יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, לנקז, כתם יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מפזרים 2 כפיות של לשפשף בתוך הגוף ואת הצוואר חללים של העוף. לשפשף את הציפור בכל רחבי מבחוץ עם 2 כפיות של לשפשף. אם יש לך סבלנות, אתה יכול לשים חלק לשפשף מתחת לעור להיזהר לא לקרוע אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
8
כפית 2 כפיות הנותרים של לשפשף דרך החורים לתוך הבירה בפחית. אל תדאג אם זה קצף, זה נורמלי. הכנס את פחית הבירה לתוך חלל הגוף של העוף ופסק את הרגליים כדי ליצור סוג של חצובה. הכנס את קצות הכנפיים מאחורי הגב של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
9
כאשר מוכן לבשל, אם באמצעות גריל פחם, לזרוק את כל שבבי העץ על הגחלים. העמד את התרנגולת במרכז השבכה החמה, מעל מחבת הטפטוף והרחק מהחום. מכסים את הגריל ומבשלים את העוף עד שהעור הוא חום זהוב כהה ופריך מאוד והבשר מבושל לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F, כ 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. אם באמצעות גריל פחם, תצטרך להוסיף 12 גחלים טריים לכל צד לאחר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את העוף במצב זקוף על פחית הבירה ולהציג אותו לאורחים שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
תן לנוח 5 דקות, ולאחר מכן בזהירות להסיר את העוף מן פחית הבירה. תיזהר לא לשפוך את הבירה החמה ולשרוף את עצמך. רבע או לגלף את העוף ומגישים עם רוטב ברביקיו קולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
קולהקולה
12
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב ומערבבים כדי להתמזג יחד. אחסן את לשפשף בצנצנת אטומה הרחק חום או אור וזה ישמור לפחות 6 חודשים.;
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
13
מערבבים את כל החומרים בסיר כבד לא תגובתי ומביאים בהדרגה לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום מעט כדי לקבל רתיחה עדינה. מבשלים את הרוטב עד מופחת על ידי 1/4, על 6 עד 8 דקות. השתמש מיד או להעביר צנצנת גדולה, מגניב לטמפרטורת החדר, לכסות, להכניס למקרר. הרוטב ישמור במשך כמה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
הערה של קוק: אתה יכול גם ברביקיו עוף על פחית קולה, לימון ליים סודה, או בירה שחורה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
קולהקולה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק

מרכיבים

340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת11 קילו קישואים,אבקת קאייןאבקת קאיין21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי סלריזרעי סלרי7קילוגרםאפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקולהקולה11 קילו קישואים,פתיתי שוםפתיתי שום21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה3(חוֹרֶף)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים11 קילו קישואים,עשן נוזליעשן נוזלי11 קילו קישואים,פתיתי בצלפתיתי בצל21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח היקורימלח היקורי3(חוֹרֶף)מלח כשר או יםמלח כשר או ים3(חוֹרֶף)רוטב סטייק, (מומלץ: רוטב סטייק A-1)רוטב סטייק, (מומלץ: רוטב סטייק A-1)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהיקורי או שבבי עץ תפוח, ספוג במשך 1 שעה במים כדי לכסות, סחוטהיקורי או שבבי עץ תפוח, ספוג במשך 1 שעה במים כדי לכסות, סחוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו בתפריט? נסה זיווג עם יין זינפנדל ורוזה. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Boneshaker גפן ישן זינפנדל. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Boneshaker גפן ישן זינפנדל
Boneshaker גפן ישן זינפנדל
צבע אדום תוסס אודם בכוס, זה 2018 זינפנדל נפתח עם ניחוחות של דובדבן, אלון קלוי, רמז של עור ותבלינים הערות. על החיך, טעמי פירות יער אדומים בשלים לחלוטין מלווים במבנה חלק, טעמים תבלינים מתמשכים עדינים, וגימור קלוי.