מסיבת ברביקיו בסגנון יפני: יקיטורי עוף, בשר בקר עם ג'ינג'ר וסויה, 5 תבלינים ושומשום אהי צרוב
המתכון למסיבת ברביקיו בסגנון יפני: יקיטורי עוף, בקר עם ג'ינג'ר וסויה, 5 תבלינים ושומשום צרוב אהי מוכן תוך כ-33 דקות והוא בהחלט אופציה אדירה ללא גלוטן וללא חלב לאוהבי אוכל ברביקיו. בבמנה עיקרית זו יש 1008 קלוריות , 69 גרם חלבון ו -44 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.62 דולר למנה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו תערובת תיבול סטייק, אגסים אסיאתיים, רוטב סויה תמרי ועוד מספר מצרכים שאפשר להכין היום. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טונה צרובה עם רוטב ג'ינג'ר סויה , טונה עם רוטב סויה ג'ינג'ר לייםורוטב סויה ג'ינג'ר ליים .
הוראות
1
מניחים מים בסיר על אש גבוהה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שורש ג'ינג'ר טרי, טחון או מגורר עם פומפיה ידנית או כלי מיקרו-מטוס
עם פומפיה ידנית או כלי מיקרומטוס
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או פלפל שחור גרוס טרי
2
מוסיפים אורז, מערבבים. מכסים את האורז ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים אורז 18 דקות או עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק או פלפל שחור גרוס טרי
3
מחממים גחלים להיבאצ'י שולחניים או מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה עד גבוה.
ציוד שתשתמש בו
קיווי, 3 כל אחד
4
מערבבים שרי, סוכר, סויה כהה ושמן בצלחת רדודה. הופכים עוף חתוך ובצל ירוק במרינדה ומניחים לעמוד 10 דקות. לשטוף ידיים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, כל אחד
קליפת אבטיח כבוש
קליפת אבטיח כבוש, צנצנת אחת, 14 עד 18 אונקיות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
2 כפות שמן קל, כגון שמן ווק או שמן צמחי, גלגל את העין
שמן קל, כגון שמן ווק או שמן צמחי, גלגל את העין
5
מערבבים ג'ינג'ר וסויה, שמן ושמן שומשום בכלי רדוד שני לבשר הבקר.
מרכיבים שתצטרך
כגון שמן ווק או שמן צמחי, גלגל העין
שמן קל, כמו שמן ווק או שמן צמחי, לטפטוף
שמן קל, כמו שמן ווק או שמן צמחי, לטפטוף
כגון שמן ווק או שמן צמחי, לטפטוף
6
חותכים בשר נא כנגד הדגן ברצועות דקות. משחילים רצועות על שיפודים, שומרים מספר שיפודים לעוף, מכניסים לתערובת ג'ינג'ר וסויה. מתבלים בשר קלות בתערובת תיבול סטייק והופכים פנימה ג'ינג'ר וסויה לציפוי. מניחים את הבשר בצד. לשטוף ידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש, צנצנת של 14 עד 18 אונקיות
ג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנה
אגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ג'ינג'ר כבוש, צנצנת זכוכית קטנה אחת, 10 עד 12 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
5 בצל ירוק חתוך ל-1/2
7
קולים שומשום במחבת קטנה על אש בינונית עד שהם קופצים וקלויים קלות. תהליך זה יפתח את טעם השומשום במלואו.
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שומשום, 2 כפות ידיים
8
שלבו את השומשום עם אבקת חמישה תבלינים ותערובת תיבול גריל על פיסת נייר שעווה או על צלחת. מצפים את הטונה בטפטוף מועט של שמן ושמן שומשום כדי לעזור לזרעים ולתבלינים להיצמד לדגים. מצפים את נתחי הדג בשומשום ותבלינים.
יקיטורי בתפריט? נסה להתאים עם סוביניון בלאן, סאקה וריזלינג. סאקה היא בחירה ברורה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה לדבוק ביין ענבים, אולי תבחר סוביניון בלאן או ריזלינג. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Iron Horse Wedding Cuvee. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-39 דולר.
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.