בירה מוכה דגים וצ'יפס
בירה מוכה דגים וצ'יפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, בירה, פילה בקלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. נסו בירה מוכה דגים וצ'יפס, בירה מוכה דגים ' N ' צ'יפס, ו דגים וצ'יפס מוכים בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, מחממים שמן ל 375 מעלות F.
מטגנים תפוחי אדמה עד חום זהוב, בערך 10 דקות הסרת עם כף מחורץ או עכביש. החזק בתנור נמוך כדי לשמור על חם בעת בישול הדגים.
מחממים תנור ל 225 מעלות F.
בקערה גדולה, יוצקים בקבוק 1 של בירה. לנפות 1 1/2 כוסות קמח לתוך הקערה, לטאטא בעדינות עד רק בשילוב, לערבב תיבול הבית. לטפוח דגים יבשים ומתבלים משני הצדדים עם מלח ופלפל ומעילים את הדגים בבלילת הבירה. לדלות את חתיכות הדגים ב 1/2 כוס קמח שנותר להחליק לתוך שמן כפי מצופה. דגים מטגנים, מתהפכים לעתים קרובות, עד זהב עמוק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת במגבת נייר ומתחממים בתנור. מטגנים דגים שנותרו בקבוצות, מחזירים שמן ל-375 מעלות F בין קבוצות.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.