קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בירה שחורה וצלעות עם שומשום

בירה שחורה וצלעות עם שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בירה שחורה וצלעות שומשום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם רוטב צ'ילה-שום, כבש מתלים, רוטב פלפל אסייתי צ' ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-50 דקות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות ברביקיו בירה שורש, צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש, ו בירה שחורה צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן שומשום, רוטב שום צ ' ילה, ו 1 כפית מלח בקערה. מערבבים כדי לפזר מלח.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים צלעות על ריבוע של רדיד אלומיניום ומברישים תערובת שמן שומשום על צלעות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים צלעות לתוך שקית פלסטיק resealable כבד.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
יוצקים בירה שחורה על הצלעות ולאטום את התיק. מקררים לפחות 12 שעות, או בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)(מומלץ: הרוטב של הובוקן אדי)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
5
הסר צלעות מן המרינדה; ריזרב מרינדה בקערה ולשמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מניחים מדפי צלעות, בשר בצד למעלה, על הנייר ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מניחים פיסת נייר קלף על גבי הבשר; מניחים פיסת נייר נוספת על נייר הקלף. מקפלים קצוות וחותמים צדדים לעשות חבילה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים צלעות בתנור שחומם מראש עד כמעט מזלג מכרז, על 2 שעות. חבילת רדיד פתוחה ולבדוק עבור doneness; מזלג מוכנס לתוך הבשר ילך עם קצת מאמץ.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
העברת מרינדה שמורה לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מוסיפים שום, בצל ירוק וחומץ אורז למרינדה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל עד הרוטב מצטמצם בחצי, על 5 דקות; מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חומץ אורזחומץ אורז
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
יוצקים מיצי פאן מתוך שקית לסכל לתוך סיר עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים רוטב פלפל צ ' ילי אסייתי. להחזיר לרוטב מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט זיגוג, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
להגדיל את חום התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה אחר עם רדיד ולהעביר צלעות לסדין אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מברשת שני הצדדים של צלעות עם רוטב זיגוג מעובה. מבשלים בתנור חם עד זיגוג מתחיל לבשל על בשר, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
מברשת מעיל אחר של זיגוג על הצלעות; לחזור על 4 יותר פעמים, בישול 5 עד 6 יותר דקות בכל פעם, עד הבשר הוא מבריק, מזוגג, השחמה, במלואו מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
18
מברשת 1 מעיל יותר של זיגוג על בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
19
מפזרים צלעות עם שומשום ומבשלים 5 דקות נוספות כדי להגדיר את מעיל זיגוג האחרון.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי