בירה שחורה וצלעות עם שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בירה שחורה וצלעות שומשום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם רוטב צ'ילה-שום, כבש מתלים, רוטב פלפל אסייתי צ' ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-50 דקות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צלעות ברביקיו בירה שורש, צלעות ברביקיו עם רוטב ברביקיו בירה שורש, ו בירה שחורה צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן שומשום, רוטב שום צ ' ילה, ו 1 כפית מלח בקערה. מערבבים כדי לפזר מלח.
מניחים צלעות על ריבוע של רדיד אלומיניום ומברישים תערובת שמן שומשום על צלעות משני הצדדים.
מניחים צלעות לתוך שקית פלסטיק resealable כבד.
יוצקים בירה שחורה על הצלעות ולאטום את התיק. מקררים לפחות 12 שעות, או בין לילה.
הסר צלעות מן המרינדה; ריזרב מרינדה בקערה ולשמור בקירור.
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מניחים חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום על תבנית אפייה.
מניחים מדפי צלעות, בשר בצד למעלה, על הנייר ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מניחים פיסת נייר קלף על גבי הבשר; מניחים פיסת נייר נוספת על נייר הקלף. מקפלים קצוות וחותמים צדדים לעשות חבילה אטומה.
אופים צלעות בתנור שחומם מראש עד כמעט מזלג מכרז, על 2 שעות. חבילת רדיד פתוחה ולבדוק עבור doneness; מזלג מוכנס לתוך הבשר ילך עם קצת מאמץ.
העברת מרינדה שמורה לסיר קטן.
מוסיפים שום, בצל ירוק וחומץ אורז למרינדה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה ומבשל עד הרוטב מצטמצם בחצי, על 5 דקות; מערבבים לעתים קרובות.
יוצקים מיצי פאן מתוך שקית לסכל לתוך סיר עם הרוטב.
מוסיפים רוטב פלפל צ ' ילי אסייתי. להחזיר לרוטב מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט זיגוג, על 5 דקות יותר.
להגדיל את חום התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה אחר עם רדיד ולהעביר צלעות לסדין אפייה.
מברשת שני הצדדים של צלעות עם רוטב זיגוג מעובה. מבשלים בתנור חם עד זיגוג מתחיל לבשל על בשר, 6 עד 7 דקות.
מברשת מעיל אחר של זיגוג על הצלעות; לחזור על 4 יותר פעמים, בישול 5 עד 6 יותר דקות בכל פעם, עד הבשר הוא מבריק, מזוגג, השחמה, במלואו מזלג מכרז.
מברשת 1 מעיל יותר של זיגוג על בשר.
מפזרים צלעות עם שומשום ומבשלים 5 דקות נוספות כדי להגדיר את מעיל זיגוג האחרון.