בירוקס
Bierocks יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Bierocks, קראוט Bierocks, ו נעלי ספורט קלות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, מבשלים את הבצל ואת טורקיה במחבת גדולה לא מקל מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד טורקיה הוא השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים כרוב; מבשלים עד נבלות כרוב, ערבוב כל הזמן. מערבבים פלפל ו 1/4 כפית מלח. כיסוי וצינה.
כדי להכין בצק, להמיס סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בחלב, שמן, 3/4 כפית מלח, וביצים. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 3 1/2 כוסות קמח לתערובת שמרים ומערבבים כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מגלגלים כל מחצית לתוך 10 1/2 x 7 אינץ מלבן על משטח מקומח קלות.
חותכים כל מלבן לתוך 6 (3 1/2 אינץ') ריבועים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), כפית על 1/4 כוס מילוי למרכז של כל חלק, ולהביא 2 פינות מנוגדות למרכז, צובט נקודות לאטום. להביא הנותרים 2 פינות למרכז, צובט נקודות לאטום. קמצוץ 4 קצוות יחד כדי לאטום.
מניחים את התבניות, את צדי התפר למטה, על תבנית אפייה גדולה המכוסה בנייר קלף. לכסות ולתת לעלות במשך 20 דקות.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד bierocks הם השחמה על החלק התחתון נשמע חלול כאשר טפח.
הסר bierocks מחבת, מגניב על מדפים תיל.
הערה: להקפיא, להתקרר לחלוטין, לעטוף בנפרד בנייר כסף.
מקום עטוף bierocks בשקית פלסטיק חובה כבדה zip-top; להקפיא עד 3 חודשים. כדי לחמם, להפשיר במקרר.
מניחים bierocks עטוף בנייר כסף בתנור שחומם מראש 350 במשך 15 דקות.