בישול איטי חמוציות-עוף כתום
עוף חמוציות-תפוז לבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 490 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -15 דקות. 12 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תיבול עופות, רוטב צ'ילי, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 71%, שהוא מוצק. נסו סלק בישול איטי כתום חמוציות, שיבולת שועל כתומה של חמוציות לבישול איטי, ו צלי חזיר חמוציות-תפוז איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב את אבקת השום, תיבול העופות, המלח והפלפל; משפשפים מעל עוף.
העברה ל-5 עד 6 קו-טי. סיר איטי.
בקערה קטנה שלבו את רוטב החמוציות, רטבי הצ ' ילי והמרמלדה; יוצקים מעל עוף. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 5-6 שעות או עד שמדחום קורא 170 מעלות צלזיוס.
מוציאים עוף לפלטת הגשה; שמור על חום. שומן רזה ממיצי בישול; מעבירים מיצים לסיר קטן. מביאים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה למיצי בישול. מחזירים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.