בישול איטי סטייק שוויצרי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . אם יש לך מלח ופלפל, סטייק עגול, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה נהדר. מתכונים דומים: בישול איטי סטייק שוויצרי, Slow-Cooker סטייק שוויצרי, ו בישול איטי סטייק שוויצרי.
הוראות
בקערה רדודה, מערבבים את הקמח, המלח והפלפל. בעדינות מעיל את חתיכות סטייק עגול בתערובת הקמח.
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מטגנים את הסלרי, הבצל והגזר כ 5 דקות, עד למכרז.
מערבבים את חתיכות סטייק עגולות, ומבשלים עד השחמה קלה.
מניחים את הירקות והסטייק בבישול איטי.
מערבבים את העגבניות עם מיץ, רוטב ווסטרשייר, וסוכר חום.
מכסים, ומבשלים 8 עד 10 שעות על נמוך, עד סטייק עגול הוא מאוד רך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.