יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: בישול איטי סטייק שוויצרי, בישול איטי סטייק שוויצרי, ו Slow-Cooker סטייק שוויצרי.
הוראות
1
מפזרים את שני הצדדים של חתיכות סטייק עם מלח מתובל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
נוזל-אונקיות מים טריים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
מניחים את הקמח בצלחת רדודה, ביסודיות לדלות את שני הצדדים של הבשר עם הקמח. לדפוק את הבשר משני הצדדים עם הצד המתרכך של פטיש בשר, דפיקות חלק מהקמח לתוך הבשר.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.