קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

בישול איטי סטייק שוויצרי מרושל

בישול איטי סטייק שוויצרי מרושל
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: בישול איטי סטייק שוויצרי, בישול איטי סטייק שוויצרי, ו Slow-Cooker סטייק שוויצרי.

הוראות

1
מפזרים את שני הצדדים של חתיכות סטייק עם מלח מתובל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מניחים את הקמח בצלחת רדודה, ביסודיות לדלות את שני הצדדים של הבשר עם הקמח. לדפוק את הבשר משני הצדדים עם הצד המתרכך של פטיש בשר, דפיקות חלק מהקמח לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומחממים את הסטייקים היטב משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מניחים את הסטייקים בבישול איטי עם פלפל ירוק ורצועות בצל וגזר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מערבבים יחד את העגבניות חתוכות לקוביות עם צ 'ילי ירוק, רוטב ג' ו מרושל, רוטב ווסטרשייר, שום ויין, ויוצקים מעל סטייק וירקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי ירוקעגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי ירוק
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב סלופי ג ' ורוטב סלופי ג ' ו
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מכסים את התנור האיטי, קובעים את הטמפרטורה לנמוך ומבשלים עד שהסטייקים רכים והרוטב מעובה ומעורבבים היטב, 8 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.