בישול איטי עוף פריזיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי עוף Parisienne. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, פפריקה, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. נסו אי הבישול האיטי משך עוף {סיר בישול איטי + ספר בישול בגידה}, קרוק-סיר עוף פריזיין, ו עוף Parisienne קרוק סיר - 7 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
1 חזה עוף העונה עם מלח, פלפל ופפריקה.2
מקום בסיר איטי.3 בקערת ערבוב, לשלב יין, מרק ופטריות.4 בקערה אחרת לערבב יחד שמנת חמוצה וקמח.5 מערבבים תערובת שמנת חמוצה לתוך פטריות ויין.6
מפזרים פפריקה נוספת אם תרצה בכך.8 כיסוי, ומבשלים נמוך במשך 6 עד 8 שעות.