הכרוב הצלוי של סם סיפטון ירוק
כרוב הצלוי של סם סייפטון עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך בייקון, בירה — ענבר, כרוב ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, כרוב מטוגן ירוק, ו כרוב מטוגן מהיר ירוק.
הוראות
מחממים חמאה במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא קצף.
מוסיף בייקון ו sauté עד שהוא מתחיל חום.
מוסיפים את הכרוב למחבת, הופכים את החום לגבוה ומוסיפים את הבירה. השתמש בכפית כדי לזרוק את הירוקים בשומן ובירה, ואז לכסות ולבשל במשך כ 7 עד 10 דקות, עד שהירוקים רכים ונבלים.
הסר כיסוי ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם עד כל הנוזל התאדה, עוד 3 עד 5 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפלים, מוסיפים חומץ וזורקים לשלב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.