זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו בישול איטי צ'יפוטלה-מטבל שעועית שחור, שעועית שחורה בסגנון בישול איטי, ו 365 ימים של בישול איטי: עבור עוף בישול איטי, שעועית שחורה מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שעועית מטוגנת, שעועית שחורה, תירס, סלסה, צ ' ילי, רוטב adobo ו 1 כוס הגבינה ב 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
(טרידר ג'ו'ס)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
רוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 3 עד 4 שעות, ערבוב לאחר 2 שעות.
3
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מגישים עם tortillachips. Dip יחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Clos Amador Cava Tendre rosé. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.