בישול איטי צלוי צלעות קצרות עם פירה
לבישול איטי צלעות קצרות מטוגנות עם פירה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1363 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 122 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, יין, מרק פטריות מוזהבות מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-10 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו צלעות קצרות בלסמיות עם מחית תפוחי אדמה חזרת, זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה, ו צלעות בקר מטוגנות עם טורטלוני ברוטב שמנת מרסלה (בישול איטי ) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צלעות ב 3 1/2-ל 4 ליטר סיר איטי. למעלה עם עלי דפנה, רוטב ווסטרשייר, תערובת רוטב (יבש), יין ומרק.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
כפית עודף שומן מלמעלה של רוטב אם תרצה.
סרבריבס עם פירה, רוטב כפיות על כל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.