בישול איטי של בשר קולומביאני ונזיד בטטה
לבישול איטי בקר קולומביאני ונזיד בטטה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, עלה דפנה, חתיכות בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: בישול איטי של בשר קולומביאני ונזיד בטטה, בישול איטי בקר ותבשיל תפוחי אדמה, ו בישול איטי צ'אנקי ביף & תבשיל תפוחי אדמה.
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'.
מפזרים בשר עם מלח ופלפל. במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר בשמן על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום.
ב 4-5 ליטר תנור איטי, לערבב בשר בקר ומרכיבים הנותרים למעט משמשים ופטרוזיליה. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות או עד בשר רך.
מערבבים משמשים. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 15 דקות או עד משמשים מתרככים. משליך ציפורן, עלה דפנה ומקל קינמון.
מפזרים תבשיל עם פטרוזיליה.