קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

בישול איטי של בשר קולומביאני ונזיד בטטה

בישול איטי של בשר קולומביאני ונזיד בטטה
לבישול איטי בקר קולומביאני ונזיד בטטה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, עלה דפנה, חתיכות בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-30 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: בישול איטי של בשר קולומביאני ונזיד בטטה, בישול איטי בקר ותבשיל תפוחי אדמה, ו בישול איטי צ'אנקי ביף & תבשיל תפוחי אדמה.

הוראות

1
הסר עודף שומן מבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מפזרים בשר עם מלח ופלפל. במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל בשר בשמן על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
ב 4-5 ליטר תנור איטי, לערבב בשר בקר ומרכיבים הנותרים למעט משמשים ופטרוזיליה. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות או עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
מערבבים משמשים. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 15 דקות או עד משמשים מתרככים. משליך ציפורן, עלה דפנה ומקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
6
מפזרים תבשיל עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב