בישול איטי תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה אפויים סירים איטיים עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 199 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 606 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, שמן זית כתית מעולה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. מתכונים דומים: בישול איטי טעון תפוחי אדמה אפויים, בישול איטי ארוחת בוקר תפוחי אדמה אפויים, ו בישול איטי טעון" אפוי " בטטות.
הוראות
לדקור את תפוחי האדמה עם מזלג כמה פעמים, ואז לשפשף תפוחי אדמה עם שמן זית, מפזרים מלח, לעטוף בחוזקה בנייר כסף.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר איטי, כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 4 1/2 עד 5 שעות, או על נמוך במשך 7 1/2 עד 8 שעות עד מכרז.