בישול סרטן טרי
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך נורה שומר, לימון, sprig כל בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בישול נמרץ: סלט סרטנים והדרים עם Vinaigrette Verjus, לחמניות סרטן טריות, ו עוגות סרטנים עם לימון טרי (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי ביצוע מלאי טעם שנקרא בית המשפט bouillon. בערך קוצצים את כרישה, גזר, בצל, מקל סלרי ונורת שומר. שים בסיר גדול או סיר עם שום, ועשבי תיבול.
מוסיפים את מלח הסלע, לימון פרוס, חומץ יין לבן, אניס כוכב ויין.
מוסיפים 3 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 30 דקות. מגניב ומאמץ את הנוזל לתוך כד, זורק את הירקות.
החזירו את הנוזל לסיר והחזירו לרתיחה. נמוך יותר בסרטנים ומבשלים במשך 12 דקות לכל ק " ג, ואז להשאיר להתקרר בסיר עד הקור.
כדי להכין את הסרטן, הנח את הסרטן על גבו וסובב את הטפרים הקדמיים בעלי הקצה השחור. אלה מכילים את רוב הבשר הלבן.
שים את הסרטן על הגב שלו עם העיניים כלפיך ו, באמצעות שתי הידיים, לדחוף את שש הרגליים. לחץ על שני האגודלים שלך משני צידי העיניים ודחוף את הארנק (כלומר חלק הגוף המרכזי).
בצד התחתון תראה מעגל של זימים אפורים נוצה בשם אצבעות גברים מתים. זה חיוני כדי למשוך את אלה ולהשליך. הם לא צריכים להיאכל. לאחר מכן, באמצעות סכין כבד, לחתוך את הארנק העגול לארבעה. זה חושף את הבשר הלבן, אשר ניתן לבחור.
משוך את פרקי האצבעות מן הטפרים ולבחור את הבשר עם שיפוד או סכין קטנה, חדה.
מניחים את הטפרים הגדולים על משטח עבודה ומכסים במגבת נקייה. לרסק עם החלק האחורי של סכין כבד או פטיש עד סדקי הפגז. כשיטה חלופית, הצבת לוח עץ על גבי הסרטן, ואז להכות את הלוח עם פטיש גדול, גם עובד היטב. לקלף את הקליפה הסדוקה כדי לחלץ את הבשר בפנים. יש עצם להב דקה במרכז, אשר צריך להיות מושלך להיזהר, הוא חד. אתה יכול גם לדחוף את הבשר החוצה באמצעות האגודלים והאצבעות שלך, בודק באותו זמן עבור כל חתיכות תועות של פגז.
משוך את 6 הרגליים. חילוץ בשר מהרגליים הוא חסר מנוחה, אז אלא אם כן אתה באמת צריך את הבשר, לשמור אותם למרק.
כדי לבדוק כי לא נשאר פגז בבשר הסרטן הלבן, מפזרים את הסרטן על מגש מתכת תוכל לשמוע אם כל פגז נשאר.
באמצעות כפית, לגרד את הבשר החום בתוך מעטפת הגוף הראשי, הן רך וקשה.
מניחים מסננת ולשפשף דרך לתוך קערה באמצעות גב כף עץ.