בלאדי מרי
בלאדי מרי הוא משקה שמגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-3 גרם חלבון, 1 גרם שומן ובסך הכל 503 קלוריות. מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות ענבים, מיץ לימון, עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וידידותית ל-fodmap. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 54%. נסו את הבר בלאדי מרי הטוב ביותר (+ בנה את הבר בלאדי מרי בעצמך), את הבר הטוב ביותר בלאדי מרי והכין את הבר בלאדי מרי הטוב ביותר ואת הבר הטוב ביותר בלאדי מרי והכין את בלאדי מרי בעצמך עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מסירים את הגבעולים מהעגבניות.
הכניסו את העגבניות, הרוטב החריף, רוטב ווסטרשייר, מיץ הלימון והמלח לבלנדר, מכסים ומערבבים במהירות גבוהה למשך 1 1/2 דקות.
ממלאים מגש קוביות קרח בכ-2 כוסות מהמיץ ומקפיאים למשך הלילה.
יוצקים את המיץ הנותר לתוך מיכל עם מכסה ושומרים, על השיש, למשך הלילה.
ממש לפני ההגשה, הכניסו 3 קוביות קפואות לכל אחת מ-4 כוסות קולינס והוסיפו 1 1/2 אונקיות של וודקה לכל כוס. מערבבים את המיץ השמור, מוזגים 4 אונקיות לכל כוס ומגישים מיד.
חותכים כל אחת מהעגבניות ל-8 חתיכות ומכניסים אותן לצנצנת זכוכית גדולה.
מוסיפים את הוודקה, מערבבים לאיחוד ומכסים. לשים במקום קריר וחשוך לפחות 5 ימים ועד 7 ימים, תוך ערבוב כל יום. לאחר 7 ימים, מסננים דרך מסננת דקה וזורקים את המוצקים.
לאחסון, שופכים את וודקה העגבניות בחזרה לבקבוק המקורי שלה, ושומרים במקום קריר וחשוך.