קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 23 דק.
מנות5
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלאן שחין (אנגלית סגנון)

בלאן שחין (אנגלית סגנון)
בלאן שחין (בסגנון אנגלי) יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מקלות קינמון, חלב, שוקולד חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -23 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 37%. בלאן שחין (אנגלית סגנון), פאי הרועים בסגנון אנגלי, ו פיש אנד צ'יפס בסגנון אנגלי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים 1 כוס חלב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים קליפת לימון ומקלות קינמון. הביאו חלב לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים יחד את עמילן התירס והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הקציפו את החלב שנותר לתערובת עמילן התירס. כשהחלב במחבת מתחיל להתבשל, יוצקים את תערובת עמילן התירס לסיר בזרם דק ויציב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקציפים במרץ ומגבירים מעט את האש כדי להביא את התערובת לרתיחה עדינה. אפשר לתערובת לרתיחה במשך כ 20 שניות תוך המשך לטאטא, ולאחר מכן להסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוציאים את קליפת הלימון ומקלות הקינמון. מערבבים פנימה את קורט הקינמון ואם משתמשים בו את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים לכלי או תבנית, ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות, או למשך הלילה.
8
מקשטים בשוקולד מגולח רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)