בלונדי עם שורשים כהים
בלונדי עם שורשים כהים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 357 קלוריות. מתכון זה משמש 9. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם אבקת אפייה, ביצה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 21%. נסו בלונדי עם שורשים כהים, שורשים קלויים, ו שורשים קלויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ערפל תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 אינץ ' עם תרסיס בישול .
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח בקערה קטנה.
מקציפים את החמאה וגבינת השמנת בקערה גדולה עם מערבל במהירות בינונית עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים 3 עד 4 דקות נוספות. מקציפים פנימה את הביצה והווניל.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד לאיחוד. מקפלים פנימה את אגוזי הלוז, הקוקוס והשוקולד צ ' יפס בעזרת כף עץ.
מורחים את הבלילה בתבנית המוכנה ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
מניחים להתקרר 20 דקות בתבנית לפני החיתוך.