קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

בלילת דגים עם ניוקאסל ™ בראון אייל

בלילת דגים עם ניוקאסל ™ בראון אייל
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בלילת דגים עם שיכר חום ניוקאסל™ יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו מלח שום, פילה בקלה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בלילת דגים עם ניוקאסל ™ בראון אייל, ניוקאסל בראון אייל - צלע קצרה Poutine, ו בית הספר לדגים-מוצג ב Technicolor ™ by-טעים--.

הוראות

1
שמן חום בטיגון עמוק ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2
לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, מלח שום, אבקת שום, וקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים בבירה עד שלא יישארו גושים יבשים. לטבול את הבקלה לתוך הבלילה, לאפשר כמה עודף לברוח, ואז בזהירות במקום לתוך הטיגון. מבשלים עד חום זהוב ופריך מבחוץ, והדגים הוא בקלות flaked, על 8 דקות. מבשלים את הדגים בכמה קבוצות כדי למנוע מעל טעינת הטיגון העמוק.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.