בליני עם סלמון מעושן
המתכון בליני עם סלמון מעושן מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט סופר pescatarian ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. ארוחת הבוקר הזאת 100 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-18 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח כוסמת, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בליני עם סלמון מעושן, סלמון מעושן ובליני זית, ו סלמון מעושן ענק & סלק בליני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את שני הקמחים, אבקת אפייה ומלח בקערה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החלב, הביצה, ו 1 כף של החמאה הבהירה, ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת הקמח.
חום 1 כף חמאה מבהירה במחבת סאוט בינונית ושחרר את הבלילה למחבת החמה, 1 כף בכל פעם. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד בועות טופס בצד העליון של בליני, על 2 דקות. להעיף ולבשל במשך 1 יותר דקה, או עד חום. חזור עם הבלילה שנותרה. (אני מנקה את המחבת החמה עם מגבת נייר יבשה בין קבוצות.) להפריש.
כדי לשרת, העליון בליני עם חתיכת סלמון מעושן.
להוסיף מנה של קרם פרש ושמיר.