בלינצ'ס גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בלינצ'ס גבינה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. אם יש לכם גבינת שמנת, תמצית vanillan, חלב רזהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בלינצ'ס גבינה, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גבינת קוטג ' בבלנדר או מעבד מזון, ומעבדים עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
להוסיף גבינת שמנת, סוכר, ו 1 כפית וניל; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת לקערה; מכסים ומקררים.
מניחים קמח בקערה בינונית.
מערבבים חלב, שמן, 1 1/2 כפיות וניל, מלח, וביצים, ומוסיפים לקמח, ערבוב עם מקצף עד כמעט חלקה. כיסוי וצינה 2 שעות.
מניחים מחבת קרפ 10 אינץ ' או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
יוצקים 3 כפות הבלילה למחבת; להטות במהירות את המחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית כדי לבדוק doneness. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל; לבשל 30 שניות בצד השני.
מניחים קרפ על מגבת; מגניב. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה. מחסנית קרפים בין יריעות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
כף 3 כפות תערובת גבינת קוטג ' במרכז כל קרפ; לקפל צדדים וקצוות של קרפ מעל מילוי כדי ליצור מלבן.
מניחים קרפים מלאים, צדי התפר למטה, על תבנית אפייה מרופדת בניילון נצמד. (בלינצ ' ס עשוי להיות מכוסה ומקורר בשלב זה).
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
מקום 4 בלינצ ' ס, צד התפר למטה, במחבת; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה. הפעל בלינצס מעל; לבשל במשך 2 דקות. חזור על הליך עם בלינצ ' ס הנותרים.
מגישים חם עם אוכמניות, ומפזרים אבקת סוכר.