בלינצז גבינת קוטג'
בלינצס גבינת קוטג'הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 320 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך גבינת קוטג'קרד, שמן צמחי, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו בלינצ'ס גבינה, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הביצים, חלב, ו 2 כפות של שמן צמחי בקערה; בהדרגה להוסיף את הקמח, לטאטא כדי להסיר את כל הגושים.
מברשת מחבת קטנה עם 1 כפית שמן צמחי, וחום על חום בינוני גבוה.
יוצקים על 2 כפות של הבלילה לכל קרפ למחבת מחוממת, ולהטות את המחבת כדי לכסות לחלוטין את פני השטח עם הבלילה. קרפים צריך להיות על 5 אינץ ' בקוטר. מבשלים את הקרפים עד הזהב בתחתית, ולהגדיר אבל לא רטוב על גבי, 1 עד 2 דקות לכל קרפ. אל תהפוך את הקרפים. תניח את הקרפים המבושלים בצד.
מערבבים את גבינת קוטג', חלמונים ביצה, סוכר, ומיץ לימון בקערה עד משולב היטב. כדי למלא, מניחים קרפ מולך על משטח עבודה עם הצד מבושל למעלה, ומניחים על 1/4 כוס גבינה מילוי במרכז הקרפ. מקפלים את הקצוות ימינה ושמאלה של קרפ על המילוי, לגלגל את קרפ מעל לאטום את המילוי, מה שהופך גליל קטן קומפקטי מלא גבינה. תניח את הבלינצ ' ס בצד.
מחממים 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך, ומניחים את הבלינצ ' ס המלאים למחבת החמה. מטגנים במחבת את הבלינצ ' ס עד חום זהוב בכל צד, כ -2 דקות לכל צד. לאכול חם או קר.