קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלנדר פודינג יורקשייר

בלנדר פודינג יורקשייר
. וזה לא כל כך מדהים. נסו פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשבור ביצים לתוך בלנדר; להתמזג במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מנפים קמח ומלח יחד בקערה; מוסיפים תערובת קמח וחלב 1/4 כוס לבלנדר. להתמזג עד חלקה, 1 דקה. לגרד את הבלילה מן הצדדים של בלנדר ויוצקים הנותרים 3/4 כוס חלב. להתמזג עד חלקה, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מקררים את הבלילה 1 עד 2 שעות לפני הבישול.
4
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
יוצקים 2 כפיות של טפטוף לתוך כל אחד 6 כוסות מאפין.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
6
מניחים מחבת מאפין לתנור וחום עד טפטוף חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
יוצקים הבלילה לתוך כל אחד כוסות מאפין מוכן.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
8
אופים בתנור שחומם מראש עד puddings להתנפח והם מעט השחמה, 20 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה