בלנדר פודינג יורקשייר
. וזה לא כל כך מדהים. נסו פודינג יורקשייר, פודינג יורקשייר, ו פודינג יורקשייר (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור ביצים לתוך בלנדר; להתמזג במשך 2 עד 3 דקות.
מנפים קמח ומלח יחד בקערה; מוסיפים תערובת קמח וחלב 1/4 כוס לבלנדר. להתמזג עד חלקה, 1 דקה. לגרד את הבלילה מן הצדדים של בלנדר ויוצקים הנותרים 3/4 כוס חלב. להתמזג עד חלקה, 2 עד 3 דקות נוספות.
מקררים את הבלילה 1 עד 2 שעות לפני הבישול.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
יוצקים 2 כפיות של טפטוף לתוך כל אחד 6 כוסות מאפין.
מניחים מחבת מאפין לתנור וחום עד טפטוף חם מאוד.
יוצקים הבלילה לתוך כל אחד כוסות מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד puddings להתנפח והם מעט השחמה, 20 עד 30 דקות.