קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות2
מגזין

בלנש Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני)

בלנש Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני)
המתכון Blanched Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני) מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו יין אורז, גאי לאן, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו בלנש Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני), גאי לאן (ברוקולי סיני ) עם רוטב צדפות, ו ברוקולי סיני עם רוטב צדפות (גאי לאן) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את רוטב הצדפות, קורנפלור, ציר עוף, יין אורז, סוכר, רוטב סויה, זנגביל, שום ושמן שומשום בסיר קטן.מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מתעבה.תניח בצד.לשטוף את gai lan במים קרים.לקצץ ולהשליך את הישבנים הקשים.מקלפים גבעולים אם הם עבים וקשוחים; להשאיר שלם gai lan או לחתוך לשלישים.מביאים 1-3 ליטרים של מים לרתיחה בווק ומוסיפים את הסויה והשמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הירוקים, להחזיר לרתיחה שנייה עם מכסה על.כבה את החום ותן לירוקים קיטור לדקה או שתיים.כאשר הגבעולים הירוקים מאירים, לבדוק אחד עבור doneness.It צריך להיות רך ופריך.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים מיד ולנער את עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר מגש, לשפוך רוטב מעל, ומגישים מיד.

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה1חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה1שן שום, טחון דקשן שום, טחון דק1שן שום, טחון דקשן שום, טחון דק1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר מגורר דקג'ינג'ר מגורר דק1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר מגורר דקג'ינג'ר מגורר דק11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב צדפותרוטב צדפות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב צדפותרוטב צדפות11 כף אורגנו מיובשיין אורז או 1 כף שרי יבשיין אורז או 1 כף שרי יבש11 כף אורגנו מיובשיין אורז או שרי יבשיין אורז או שרי יבש1חתיכות טופי הית' ברקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן1חתיכות טופי הית' ברקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן1אוראו ממולאים כפולים1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1אוראו ממולאים כפולים1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גיא לאן (ברוקולי סיני)גיא לאן (ברוקולי סיני)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.