(בלעדי אינטרנט) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה
(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: בצל ממולא תפוחי אדמה הוא תוספת ללא גלוטן . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 344 קלוריות . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. אם יש לכם סלט תפוחי אדמה, שמנת, חרדל חום חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 40% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בצל ממולא תפוחי אדמה , סטייק עגול ובצל , וסטייק עגול בסגנון בווארי בבישול איטי עם בצל אדום ואטריות .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-400 מעלות F
פורסים את השליש העליון מכל בצל ומניחים בצד; לשמור עליוניות. פורסים X ב-2/3 הפנימיים של כל בצל. בעזרת כף מסירים את 2/3 החלק הפנימי של הבצל ומכינים קערה. חותכים את החלק הפנימי של כל בצל, על קרש חיתוך, ומניחים בצד.
מערבבים את הגבינה המגוררת עם סלט תפוחי האדמה בקערה קטנה. מחלקים באופן שווה את תערובת תפוחי האדמה לכל קערת בצל ומכסים בחלק העליון של הבצל השמורה.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 20 דקות או עד שהבצל רך.
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים 8 דקות או עד שהם רכים מעט. מסננים, מניחים בקערה גדולה ומצננים עד שהם מעט חמימים.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, הגדר גריל או מחבת גריל לבישול ישיר על אש בינונית.
מניחים בצל ירוק על גריל משומן חם ומבשלים 4 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים בצד.
לקערה עם תפוחי האדמה מוסיפים מיונז, שמנת חמוצה, חרדל, שום, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחי האדמה מצופים. פורסים בצל ירוק על האש ומערבבים לתוך תפוחי האדמה.
מגישים מיד או שומרים מכוסה במקרר עד יומיים.