(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: שעועית צ'ילי קוזדילה
(בלעדי באינטרנט) סיבוב 2: קוביית צ'ילי שעועית עשויה להיות בדיוק המתכון המקסיקני שאתה מחפש. למנה זו יש 1676 קלוריות , 61 גרם חלבון ו -56 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 60% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש רוטב ברביקיו, שעועית כליה, סוכר חום ובצל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מושלם עבור הסופרבול . עם ציון של 84% , המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עגול סטייק צ'ילי , צ'ילי וקפה משופשף עין עגולה , ו- Sweet Chili Chicken Quesadilla .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מניחים טורטייה אחת על משטח עבודה נקי.
מפזרים 2 כפות מהגבינה. מעל 1/2 כוס צ'ילי שעועית ומפזרים עוד 2 כפות מהגבינה. שמים מעל טורטיה נוספת מקמח ומניחים בזהירות במחבת. מבשלים 3 דקות עד שהטורטייה משחימה מעט והגבינה מתחילה להימס. הופכים ומבשלים עוד 3 דקות בצד השני. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מעבירים את הקוואדיות לקרש חיתוך.
חותכים לרצועות ומגישים עם שמנת חמוצה או סלסה.
בסיר גדול על אש נמוכה מערבבים יחד את רוטב הברביקיו, השעועית, תיבול הצ'ילי, הסוכר החום והחרדל. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים במשך 10 עד 12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים, הגדר גריל או מחבת גריל פנימית לבישול ישיר על אש בינונית. כשמוכנים להתחיל לבשל שמן את המגררת.
מניחים נקניקיות על הגריל החם והמשומן. מבשלים 10 דקות או עד שהם מתחממים, הופכים מדי פעם. טוסט לחמניות על גריל, אם רוצים.
מניחים נקניקיות בלחמניות ומעליהן צ'ילי.
מגישים חם עם בצל לבן קצוץ.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי עבור Quesadilla. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Vinum Cellars Pinot Noir עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מרתפי וינום פינו נואר]()
מרתפי וינום פינו נואר
הצבע של הפינו נואר הנדיב הזה הוא צבע אודם עמוק תוסס. לניחוחות יש תווים מבושמים מדהימים האופייניים לפינו נואר משובח וזו מבטאת תווי דובדבן בשל ופטל בר עם תבליני כמהין, ציפורן וכוכב אניס. לחך יש חומציות בשפע ואיזון מבריק בשל הענבים שנקטפו בהבשלה; לא בשלים מדי. תווים אלו באים לידי ביטוי כדובדבן בשל ודובדבן וניל, ליבה מלוחה של אלון צרפתי, וניל ומוקה שנראים משיי מאוד בחך ובסיומת.