בלקברי ברים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ברים פאי אוכמניות, ברים פאי אוכמניות, ו ברים פאי אוכמניות.
הוראות
הפוך את הקרום: בקערה של מעבד מזון, דופק יחד קמח וממתקים סוכר עד בשילוב.
מוסיפים חמאה ודופק עד שחמאה בגודל של אפונה.
מוסיפים חלב ודופק עד שהבצק מתחבר לכדור. לחץ על הבצק באופן שווה לתוך מחבת מוכנה ומניח במקרר במשך 30 דקות.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. גריז אפייה צלחת עם חמאה.
מניחים רסיסי שקדים על תבנית אפייה וטוסט עד הזהב, 6 עד 7 דקות.
אופים קרום עד רק מתחיל צבע על גבי וחום על הקצוות, על 20 דקות.
הפוך ציפוי: בקערה בינונית, לטאטא יחד חלבונים ביצה עד קצף, ולאחר מכן לטאטא ממתקים סוכר עד חלקה.
מורחים ריבה באופן שווה על גבי קרום parbaked. תערובת של ביצה לבנה מעל, משאיר כתמים לא סדירים של ריבה מציצים דרך. למעלה עם שקדים קלויים.
אופים עד ציפוי זהוב, על 15 דקות.
בואו מגניב, ואז לחתוך לתוך 12 ברים ומגישים. אחסן ברים מקוררים במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.